Näin homma etenee

Joustava aloitus

Onko kalenterissasi kevätlukukaudella väljyyttä? Voit halutessasi aloittaa työt joustavasti opintojen ohella vaikka heti vuodenvaihteen jälkeen. Varsinainen Bootcamp-jakso on kesäkuusta elokuun loppuun, mutta on erittäin ok ottaa varaslähtö.


Bootcampiin voit sisällyttää myös opintoihisi kuuluvan harjoittelujakson.

Varsinainen Bootcamp

Bootcampin tarkoituksena on ottaa uransa alkupuolella olevia ohjelmistoalan opiskelijoita mukaan työporukkaamme. Pääset työskentelemään kokeneiden bitwiserien rinnalla oikeassa asiakasprojektissa. Tukena arjessa on sekä tiimisi että kaikki muut bitwiserit ja bootcampiläiset.

Meillä voit syventää ja laajentaa osaamistasi niin paljon kuin uteliaisuutta riittää. Asiakasprojektissa työskentelyn myötä saat kokonaisvaltaisen käsityksen softa-alasta.

Teknologiat

Fronttia, backiä, sulapuolta, analytiikkaa, pilvipalveluita, käyttöliittymäsuunnittelua…

Mielenkiinnostasi, taustastasi ja projektista riippuen, pääset oppimaan uusia front end tai back end -teknologioita, syventämään taitojasi laitteistoläheisessä ohjelmistokehityksessä (C, C++, Linux) tai sukeltamaan sellaisen ohjelmointikielen saloihin, jota ei ole koulussa opetettu. Varmaa on kuitenkin se, että kesän aikana opit repullisen uusia taitoja ohjelmointiin ja projektikäytäntöihin liittyen.

Mentorointi

Töiden ohella pääset osallistumaan mentorointiohjelmaamme. Mentorointi on luottamuksellista kaksisuuntaista keskustelua kokeneemman ja kokemattomamman bitwiserin välillä. Ajatusten vaihtamisesta hyötyvät molemmat osapuolet.

Ennen kaikkea tavoitteenamme on tukea ammatillista kehittymistäsi ja siirtää hiljaista tietoa, jota meille on karttunut vuosien varrella varsin kattavasti.

Koulutukset

Jaamme erittäin mielellämme osaamistamme uusille kyvyille! Kesän aikana pääset osallistumaan työpäivien aikana järjestettäviin monipuolisiin koulutuksiin. Olemme aiempina vuosina käsitelleet aihealueita melko laajastikin aina softa-alan myynnillisestä kulmasta yksikkötestaukseen.

Koulutusten tarkoituksena on, että saat lisää ymmärrystä paitsi teknologioista myös ohjelmistoalan monista eri rooleista.

Bootcampin jälkeen

Toivoisimme, että jäisit meille töihin syksyllä Bootcampin jälkeen. Haluamme tarjota mahdollisimman joustavan ja mutkattoman tavan yhdistää työn ja opinnot.

Kandi, dippa, gradu, lopputyö… moni opiskelija-bitwiseri löytää meiltä myös mielenkiintoisen tutkielma-aiheen opiskeluihinsa liittyen. Projektiin liittyvää tutkielmaa voit kirjoittaa palkallisesti päivän viikossa.

Ps. Jos valmistut kesän jälkeen, sinulle avautuu mahdollisuus jatkaa meillä vakituisena bitwiserina.

Men at work

Rakkaudesta lajiin

Bitwise on 100+ osaajan tamperelainen softatalo. Sloganimme “Hulluna koodiin” pitää harvinaisen hyvin paikkansa, sillä meillä myös firman perustajat viihtyvät asiakasprojekteissa bitinnypläyksen parissa eikä Karibialla mojito käpälässä. On ihan perusteltua todeta, että alusta asti tekemistämme on ohjannut kiinnostus teknologiaan ja kaikenlaisiin hilavitkuttimiin. Jos jaat saman intohimon kanssamme, olet varmasti tulossa omiesi joukkoon.

Teknologian lisäksi arjessa meitä ilahduttavat esimerkiksi Äiti Aurinkoisen leipomat herkut, toimiston biljardi- ja pingispöydät, oma kuntosali ja pelinurkkaus. Meille on aidosti tärkeää, että töissä on mukavaa,

Hae heti

Bootcampilaisten kokemuksia vuosien varrelta

Rasmus, Bootcamp 2022

“Eniten arvostan matalaa hierarkiaa, älykkäitä kollegoita sekä yrityksen mentaliteettia hyväksyä kaikki sellaisenaan kuin he ovat.”

Lue lisää

Tatu, Bootcamp 2021

“Opin ohjelmistokehityksestä ja tietokoneiden sielunelämästä monia yksityiskohtia, joita en ollut edes tajunnut pohtia aiemmin.”

Lue lisää

Henri, Bootcamp 2020

”Ke­sän ai­ka­na saa­mas­ta­ni työ­ko­ke­muk­ses­ta on a­pu­a myös o­pis­ke­luis­sa.”

Lue lisää

Tommi, Bootcamp 2019

”Näin­kin tuo­reen li­säyk­sen mie­li­pi­teet ja a­ja­tuk­set o­tet­tiin he­ti huo­mi­oon.”

Lue lisää

Antti, Bootcamp 2018

“Paras oivallukseni tästä kesästä on se, että töissä on oltava kivaa.”

Lue lisää

Hae mukaan Bootcampille

Haku kesän 2023 Bootcamp on nyt päättynyt, kiitos kaikille hakijoille! Haku kesän 2024 Bootcampille aukeaa marraskuussa 2023.

Tässä on lomake, jonka kautta voit lähettää yhteystietosi meille. Liitä hakemuksen mukaan CV:si ja opintorekisteriote.

Homma toimii myös nakkaamalla samat liitteet sähköpostilla osoitteeseen rekry@bitwise.fi. Lomake vai sähköposti, valitse itse.

Voit halutessasi kertoa meille mitä haluat oppia ja mitkä ovat vahvuutesi ohjelmoinnin saralla. Ei hätää, vaikka alan kokemusta ei olisi vielä karttunut, sillä liittämällä hakemukseesi esimerkiksi linkin GitHubiin, pääsemme kurkistamaan mahdollisiin koodausprojekteihisi. Opintorekisteriotteestasi näemme missä vaiheessa opintosi ovat.

Bootcampille otamme noin 10 ohjelmistoalan opiskelijaa. Haku sulkeutuu keväällä sen jälkeen, kun paikat ovat täytetty. Alkuvuoden ja kevään kuluessa selviää aina se, mihin projekteihin bootcampiläiset pääsevät työskentelemään.

Ollaan yhteyksissä!

  • Drop files here or
    Max. file size: 256 MB.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.