Tietosuojaseloste

Bitwise Oy:n markkinointirekisteri

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Päivitetty 28.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä

Bitwise Oy (Y-tunnus 1844153-3), Viinikankatu 1C, 33100 Tampere

2. Yhteys rekisteriä koskevissa asioissa

Myyntipäällikkö Miska Kuusisto miska.kuusisto<at>bitwise.fi

3. Rekisterin nimi

Bitwise Oy:n markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelytarkoitus

Bitwise Oy:n markkinointirekisteriä käytetään Bitwise Oy:n tuotteiden, ratkaisujen, asiantuntijapalveluiden, tapahtumien, kampanjoiden ja työpaikkojen suoramarkkinointiin sekä näihin rinnastettaviin toimiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja

  • Nimi
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Henkilön luovuttamat muut tiedot
  • Internet-sivustojen käyttötiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Markkinointirekisterin tiedot saadaan asiakassuhteen kautta, Bitwise Oy:n verkkosivuilta (yhteydenottolomakkeet, asiakaspalveluikkuna, materiaalilataukset, kampanjasivustot, käyttöseuranta, evästeet), Bitwise Oy:n tapahtumiin ilmoittautumisista, sekä yleisesti saatavilla olevista Internet-lähteistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin säännönmukaiset suojaukset

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä Bitwise Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

9. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa tietonsa rekisteristä. Pyynnöt osoitetaan kohdassa 2 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

10. Oikeus vaatia tiedon korjaamiseen ja poistamiseen

Tietoja voidaan korjata tai poistaa rekisteröidyn henkilön pyynnöstä. Pyynnöt osoitetaan kohdassa 2 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Jos henkilölle osoitetaan Bitwise Oy:n toimesta sähköpostimarkkinointia voi henkilö itse päivittää antamiaan tietoja ja poistua rekisteristä suoramarkkinointiviestistä löytyvien ohjeiden avulla. Toimintoihin tarvitaan internet-selain ja -yhteys.

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeuden

Tietoja säilytetään rekisterissä viiden (5) vuoden ajan ja niitä säilytetään luottamuksellisesti. Halutessaan rekisteriin kuuluva voi antaa luvan tietojen pidempiaikaiseen säilyttämiseen.

12. Evästeiden käyttö

Evästeet ovat verkkosivuston lähettämiä pieniä tiedostoja, jotka sivuston käyttäjä tallettaa koneelleen ja lähettää sivustolle takaisin palatessaaan sivustolle.

Evästeiden avulla keräämme tietoa sivustojen vierailijoista. Kerättyjä tietoja ovat mm. IP-osoite, selainohjelmisto. Tiedot eivät kerro käyttäjän nimeä tai muita henkilökohtaisia tietoja eikä käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Jos käytät internetsivujamme, hyväksyt evästeiden käytön ja tallentamisen tietokoneellesi. Useimmat selainohjelmat hyväksyvät evästeet automaattisesti.

Sinulla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimesi asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Siinä tapauksessa hyväksyt, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

Evästeistä saadut tiedot poistetaan automaattisesti 14 kk:n kuluttua keräämisestä.