”Yhteistyötä Bitwisen kanssa on tehty jo 10 vuotta, eikä meillä vieläkään ole tarvetta vaihtaa softatoimittajaa. Miksei? Agcolta lähtee vuosittain maailmalle kymmeniä tuhansia moottoreita. Meidän on oltava 100 % varmoja siitä, ettei huoltomiehiä tarvitse lähettää esimerkiksi Brasilian sademetsiin ohjelmistovirheiden takia. Kun Bitwise tekee moottorinohjainsoftan, me voimme luottaa sen laatuun.”

Kari Aaltonen

Director Engineering

AGCO Power

Lue asiakastarina

”Luotettava pitkäaikainen kumppani: Bitwise on tehnyt hyvää työtä toteuttamalla ammattimaisesti laadukkaita kokonaisuuksia järjestelmiimme. Työn jälki on erinomaista ja yhteistyö todella sujuvaa!”

Tommi Pettersson

VP Automation

Kalmar / Cargotec Finland Oy

Lue asiakastarina

”Bitwisen tekijöiden ammattitaito ja tekninen kyvykkyys on ollut vakuuttavaa ja olemme oppineet heiltä paljon. He ovat omaksuneet hyvin myös asiakkaan teknisen ympäristön ja ovat pystyneet auttamaan innovatiivisilla ratkaisuilla liiketoimintaamme. Lisäksi Bitwise on osoittanut kyvykkyytensä myös isompien kokonaisuuksien johtamisessa ja pystyneet näin varmistamaan liiketoiminnalliset tavoitteet. Vahvan teknisen osaamisensa ansiosta, Bitwisellä on ollut merkittävä rooli myös Kempin sisäisten prosessien kehittämisessä”

Mikko Mönkkönen

Program Manager

Kemppi Oy

Lue asiakastarina

”Bitwise on tuonut projektiin kovatasoisia ammattilaisia, jotka puhaltavat hienosti yhteen hiileen. Erityisesti Bitwisen tekninen osaaminen on tehnyt meihin vaikutuksen. Yhteistyö tiimin kanssa on helppoa ja hauskaa, sillä bitwiserit ovat joustavaa porukkaa ja heillä on mahtava asenne työntekoon.”

Markus Nilsson

Ylitarkastaja

Fintraffic Oy

Lue asiakastarina

"Meillä projektien speksit ovat usein melko suurpiirteiset ja speksit elävät voimakkaasti projektin alussa. Bitwisellä on osattu ottaa tämä hienosti huomioon ohjelmistokehityksessä. Olemme saaneet projektin alussa ohjelmistoja, joiden avulla olemme voineet testata kehitettävien laitteiden ydintoimintoja. Tarvittaessa olemme saaneet näihin testiohjelmistoihin pikaisesti pieniä muutoksia, jotka ovat nopeuttaneet laitteen lopullisten speksien ja ominaisuuksien haarukointia."

Sami Lundahl

Project Manager, Research and Development

Dekati Oy

Lue asiakastarina

"Olemme rakentaneet täysin uudenlaisen reaaliaikaisen analytiikka-alustan palveluntarjoajille. Wisehockeyn data-API:n avulla voidaan rikastuttaa katsojakokemusta yhtä lailla paikan päällä kuin TV-lähetyksissä, mobiilisovelluksissa ja muissa digitaalisissa kanavissa. Reaaliaikainen data on mahdollistanut myös täysin uudenlaiset vedonlyöntipalvelut ja livevedot. Tarjolla on koko urheilutapahtuman käsittävä ennennäkemätön palvelupaletti."

Miska Kuusisto

Myyntijohtaja

Wisehockey

Lue asiakastarina

”Bitwise on aina hoitanut projektit tunnollisesti ja ammattiylpeydellä. Välillä porukka on venynyt mahdottomiinkin suorituksiin, oli kyse sitten aikatauluista tai teknisten ratkaisujen kehittämisestä.

Käytännössä Bitwisen tekemän alustaratkaisun joustavuus ja hyvä suunnittelu ovat mahdollistaneet modernin invertterituoteperheen kehittämisen - sen päälle meidän on helppo lisätä toiminnallisuutta kunkin asiakkaan vaatimusten mukaisesti.”

Kimmo Rauma

CEO

Visedo Oy

Lue asiakastarina

"Hyvin tehty ohjelmiston pohjatyö ja modulaarinen ratkaisumalli on osoittanut hyötynsä lyhyessä ajassa mahdollistaen uusien tuotevarianttien ketterän kehityksen selvästi aiempaa nopeammassa tahdissa. Bitwise on meille arvokas kumppani, joka tukee meidän SW-tuotekehitystä. Tiivis yhteistyö sitoutuneiden ja tuottavien osaajien kanssa on mahdollistanut kehitysmallin uudistamisen ja parantanut koodin laatua – siitä kiitos Bitwiselle!"

Harri Huotari

R&D Manager

FENTEC

Lue asiakastarina

"Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. On mukavaa tehdä yhteistyötä toimijan kanssa, jolta tulee sähköpostiin vastaus per heti, ja siinä on lähes aina myös valmis ratkaisu mukana."

Pekka Moisio

Yrittäjä

Heikkilän juustola

Lue asiakastarina

"Näemme, että liikunta-ala on eräänlaisessa murroksessa ja liikuntahetkeltä toivotaan entistä enemmän oheispalveluita ja viihteellisyyttä. Mielestämme näitä asioita voidaan tuottaa ja kehittää mainiosti digitalisaation avulla."

Eetu Rahkola

Toimitusjohtaja

Padel Tampere

Lue asiakastarina