AGCO Power on osana AGCO Corporationia maailman johtava työkonedieselmoottoreiden valmistaja. AGCO käyttää vuosittain tuotteissaan yli 75.000 dieselmoottoria, joiden on oltava toimintavarmoja äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Toimintavarmoja moottorinohjaimen ohjelmistoja dieselmoottoreille

AGCO on maailman suurimpia traktoreiden ja maatalouskoneiden valmistajia. Bitwisen ja AGCOn jo lähes 20 vuotta jatkunut yhteistyö pitää sisällään useita eri hankkeita. Bitwisen asiantuntijat ovat toteuttaneet moottorinohjaimen ohjelmistoja jo viiden eri sukupolven dieselmoottoreille.
Bitwise on toteuttanut AGCO Powerille mm.:
  • ECU:n eli moottorinohjaimen jo neljän eri sukupolven dieselmoottorille
  • Moottori-insinööreille tarkoitetun kehitystyökalun moottorinohjaimen toiminnan säätämiseen
  • Diagnoosityökalun ajoneuvovalmistajien ja huoltomiesten käyttöön
  • Työkalun moottorituotantoa ja koekäyttöjä varten

Kun Bitwisen asiantuntijat tekevät moottorinohjaimen ohjelmiston, AGCO voi luottaa siihen, ettei toiselle puolelle maailmaa tarvitse lähettää huoltomiehiä ohjelmistovirheiden vuoksi.

”Yhteistyötä Bitwisen kanssa on tehty jo 10 vuotta, eikä meillä vieläkään ole tarvetta vaihtaa softatoimittajaa. Miksei? Agcolta lähtee vuosittain maailmalle kymmeniä tuhansia moottoreita. Meidän on oltava 100 % varmoja siitä, ettei huoltomiehiä tarvitse lähettää esimerkiksi Brasilian sademetsiin ohjelmistovirheiden takia. Kun Bitwise tekee moottorinohjainsoftan, me voimme luottaa sen laatuun.”

Kari Aaltonen

Director Engineering

AGCO Power