Ohjelmistokehitys

24/7. Siinä yksinkertaistetusti se, mitä saat, kun ulkoistat ohjelmistoprojektisi meille. Osaamme uusimmat teknologiat, ja olemme tunnettuja myös vanhojen legacy-ratkaisujen uudistajina. Mitä haastellisempaan ympäristöön järjestelmän tarvitset, sitä houkuttelevampana me haasteen näemme. Rakennamme sinulle moitteettomasti toimivan ratkaisun, joka mahdollistaa liiketoimintasi kasvun ja kehittymisen.

Olipa ala tai projekti kuinka vaativa tahansa, pystymme lupaamaan sinulle mielenrauhan: koodista se ei jää kiinni.

Analytiikka ja paikannus

Valjasta data liiketoimintasi tueksi. Isojen datamäärien reaaliaikainen hyödyntäminen vaatii uusimpia koneoppimis- ja keinoälyratkaisuja. Automaattinen, reaaliaikainen ja visuaalinen analytiikka mahdollistaa sekä ennakoinnin että tiedolla johtamisen. Olemme räätälöineet asiakkaillemme älykkäitä kokonaisuuksia niin teollisuuden kuin erilaisten liikkuvien laitteiden tarpeisiin. Erityisesti vaativat sisäpaikannusratkaisut ovat erikoisalaamme.

Koska pidämme äärimmäisistä haasteista, rakensimme ensimmäisenä maailmassa reaaliaikaisen kiekkoanalytiikkajärjestelmä Wisehockeyn. Tuotteemme ei ole vain analytiikkaa, vaan kokonainen palvelukerros TV:n, vedonlyönnin, valmentajien, pelien tekijöiden ja ennen kaikkea fanien iloksi.

Konsultointi ja koulutus

Asiantuntemuksemme on käytettävissäsi silloinkin, kun projektisi varsinaisesta toteutuksesta vastaa oma henkilöstösi tai kolmas osapuoli. Me hyppäämme luontevasti kelkkaan olipa projektisi vasta suunnitteilla, jo toteutuksessa, tai valmis lopputuloksen arviointiin. Konsultointipalvelumme kattavat esimerkiksi esiselvitykset, evaluoinnit, määrittelyt, arkkitehtuurisuunnittelun, auditoinnit, vianetsinnän ja suorituskyvyn optimoinnin.

Projekti on onnistunut vasta, kun sen tulokset on otettu oikeassa elämässä hyötykäyttöön. Jalkauttamisen ja koulutukset räätälöimme sisällöltään aina sellaisiksi, että ne palvelevat parhaiten organisaatiosi yksilöllisiä tarpeita, sekä oppimiselle asetettuja tavoitteita.

Pilvipalvelut

Haluatko siirtää palvelusi turvallisesti pilveen? Onnistuu. Määrittelemme ja rakennamme pilvipalvelut tulevaisuuden tarpeesi huomioiden, tietoturvallisesti ja luotettavasti. Autamme löytämään toimivimman ratkaisun koneoppimisella, analytiikalla ja AI:lla höystettynä. Erilaiset paikannus- ja optimointiratkaisut ovat meidän erityisosaamisalaamme.

Voimme tarvittaessa myös ylläpitää pilvipalvelusi. Meille ovat tuttuja niin AWS:n, Azuren kuin Google cloudin työkalupakki. Ratkaisumme tuovat sekä välitöntä säästöä että uusia liiketoimintamahdollisuuksia – jatkossa sinä voit keskittyä vain olennaiseen.

 

Tuotteistus

Asiakkaamme ovat hyödyntäneet asiantuntijuuttamme vuosien varrella jo useissa tuoteprojekteissa. Ohjelmistojen ammattimainen tuotteistus, testaus ja dokumentointi ovat meille arkipäivää. Matka timanttisesta ideasta skaalautuvaksi lopputuotteeksi vaatii kokonaisnäkemystä ja kattavaa asiantuntijuutta tuotteistuksen eri vaiheista. Asiantuntijamme ovat tukenasi onnistuneen tuotehankkeen joka askeleella.

Asiakasprojektien lisäksi meiltä löytyy kokemusta myös oman tuotteen kehittämisestä. Olemme toteuttaneet maailman ensimmäisen reaaliaikaisen ja automaattisen urheiluanalytiikkajärjestelmän, Wisehockeyn. Haaste oli meille sopiva: se missä muut olivat epäonnistuneet, me toteutimme täysin uudenlaisen tuotteen, joka vie koko lajin digitaaliselle aikakaudelle. Järjestelmä on käytössä sekä Liigan että KHL:n kaikissa halleissa kaudelta 2019 – 2020 alkaen.