Tappara on tunnettu ja perinteinen menestysjoukkue, joka yhtiöitettiin Tamhockey Oy:ksi vuonna 1999. Vuonna 1955 perustetun Tapparan saavutuksena on 17 kultaa, 11 hopeaa ja 11 pronssia – TBK mukaan lukien. Tapparan kirvesvaakuna on Suomen pitkäikäisimpiä ja tunnetuimpia urheilutunnuksia. Tapparan toimintaa leimaa kirvesrintojen hengen mukainen vankka ammattilaisuus ja intohimo. Tappara tarjoaa huippuluokan urheiluviihdettä ja elämyksiä sekä saavuttaa runsaan näkyvyyden positiivisella ja aktiivisella imagollaan.

Älykiekkojärjestelmä tuottaa reaaliaikaista tietoa pelaajasta ja kiekosta jääkiekkokatsojan mobiililaitteeseen. Sovellus näyttää ottelu- ja eräkohtaisesti pelaajien luisteleman matkan, jäälläoloajan ja maksiminopeuden sekä kiekon maksinopeuden ja sen kulkeman matkan. Tästä datasta pystytään louhimaan pelaaja- tai joukkuekohtaista tietoa erittäin tarkasti. Älykiekkojärjestelmä tarjoaa valmennukselle ja pelaajille tietoa, jota ei tähän asti ole ollut mahdollista saada.

Järjestelmään tallentuvan tiedon käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja uusia tilastoja kehitetään koko ajan.

 

Wisehockey lyhyesti

Wisehockey-järjestelmä on automaattinen ja reaaliaikainen urheiluanalytiikka-alusta, joka hyödyntää suomalaisen Quuppa Oy:n tarkkaa sisäpaikannusteknologiaa. Wisehockey-järjestelmä analysoi ja käsittelee pelistä saatavan datan automaattisesti graafiseen ja helposti ymmärrettävään muotoon loppukäyttäjää varten. Wisehockey Oy on Bitwise Oy:n tytäryhtiö.

Wisehockey-älykiekkojärjestelmä on valmis tuote, joka on käyttöönotettavissa missä tahansa jäähallissa. Kaudesta 2019-2020 alkaen järjestelmä on käytössä kaikissa Liiga-halleissa sekä KHL-halleissa.

Wisehockey.com

"Yhteistyö on ollut hyvin lämminhenkistä ja ihmisläheistä - koodista huolimatta. Suosittelen varauksetta Bitwiseä kaikille ohjelmistoprojektia suunnitteleville."

Aki Hautamäki

Myyntipäällikkö

Tappara / Tamhockey Oy