Ohjelmistokehitys

Me olemme kumppanisi silloin, kun tarvitset laadukkaan ja toimintavarman ohjelmiston vaativaan ympäristöön. Lupaamme ratkaista kriittiset softasolmukohdat, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen ja kilpailuetusi säilyttämiseen.

Asiakkaamme luottavat osaamiseemme esimerkiksi kehittäessään maailman parhaimpia mittauslaitteita. Dekatin mittauslaitteiden kehitystyö vaatii Bitwiseltä syvällistä osaamista elektroniikasta sekä raudanläheisestä ohjelmoinnista resurssiniukkojen mikrokontrollereiden kanssa.

Parhaat ohjelmistoratkaisut syntyvät yhteistyössä rautaisen ohjelmistokehityskumppanin kanssa.

 

 

Analytiikka ja AI

Valjasta data liiketoimintasi tueksi. Isojen datamäärien reaaliaikainen hyödyntäminen vaatii uusimpia koneoppimis- ja tekoälyratkaisuja. Automaattinen, reaaliaikainen ja visuaalinen analytiikka mahdollistaa sekä ennakoinnin että tiedolla johtamisen. Olemme räätälöineet asiakkaillemme älykkäitä kokonaisuuksia niin teollisuuden kuin erilaisten liikkuvien laitteiden tarpeisiin.

Rakensimme esimerkiksi Fintrafficille ohjaussuosituslaskennan, joka reagoi tie- ja sääolosuhteiden muutoksiin.

Koska pidämme äärimmäisistä haasteista, rakensimme ensimmäisenä maailmassa reaaliaikaisen kiekkoanalytiikkajärjestelmä Wisehockeyn. Tuotteemme ei ole vain analytiikkaa, vaan kokonainen palvelukerros TV:n, vedonlyönnin, valmentajien, pelien tekijöiden ja ennen kaikkea fanien iloksi. Järjestelmä on liigojen käytössä ympäri maailman.

Functional safety

Functional safety, Linux firmware sekä kaikki sellaiset asiat, mitä muut eivät osaa.

Olemme toteuttaneet ohjelmistoja mm. elämää ylläpitäviin laitteisiin sekä autonomisiin ajoneuvoihin. Koodiamme löytyy maan alta aina avaruuteen asti. Emme usko, että on olemassa sellaista ongelmaa, mitä emme osaisi ratkaista.

 

 

Web- ja pilvipalvelut

Toteutamme sinulle skaalautuvan ja toimintavarman pilvipalveluratkaisun. Määrittelemme ja rakennamme pilvipalvelut tulevaisuuden tarpeesi huomioiden, tietoturvallisesti ja luotettavasti. Autamme löytämään toimivimman ratkaisun koneoppimisella, analytiikalla ja AI:lla höystettynä.

Olemme toteuttaneet esimerkiksi Nokevalille reaaliaikaisen laitteidenhallintajärjestelmän sekä datan keruu- ja analysointipalvelun, jonka avulla voidaan valvoa etänä rakennuksen lämpötilaa, ilmankosteutta ja hiilidioksidipitoisuutta.

Voimme tarvittaessa myös ylläpitää pilvipalvelusi. Meille ovat tuttuja niin AWS:n, Azuren kuin Google cloudin työkalupakki. Ratkaisumme tuovat sekä välitöntä säästöä että uusia liiketoimintamahdollisuuksia – jatkossa sinä voit keskittyä vain olennaiseen.

 

Tuotteistus

Asiakkaamme ovat hyödyntäneet asiantuntijuuttamme vuosien varrella jo useissa tuoteprojekteissa. Ohjelmistojen ammattimainen tuotteistus, testaus ja dokumentointi ovat meille arkipäivää. Matka timanttisesta ideasta skaalautuvaksi lopputuotteeksi vaatii kokonaisnäkemystä ja kattavaa asiantuntijuutta tuotteistuksen eri vaiheista. Asiantuntijamme ovat tukenasi onnistuneen tuotehankkeen joka askeleella.

Asiakasprojektien lisäksi meiltä löytyy kokemusta myös oman tuotteen kehittämisestä. Olemme toteuttaneet maailman ensimmäisen reaaliaikaisen ja automaattisen urheiluanalytiikkajärjestelmän, Wisehockeyn. Haaste oli meille sopiva: se missä muut olivat epäonnistuneet, me toteutimme täysin uudenlaisen tuotteen, joka vie koko lajin digitaaliselle aikakaudelle. Järjestelmä on liigojen käytössä ympäri maailman.