Bitwisen kehittämä Wisehockey-älykiekkojärjestelmä asennetaan Lempäälän Kiekkobussi Areenalle. Wisehockey Oy, Lempäälän Edustus Jääkiekko ry ja Lempäälän Jäähalli Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka ansiosta älykiekkoa päästään pelaamaan syksystä 2020 eteenpäin. Aluksi Wisehockey-järjestelmä tulee käyttöön Lempäälän edustusjoukkueelle, mutta myöhemmin älykiekon hyödyistä pääsevät nauttimaan myös eri-ikäiset juniorit.

Lempäälän Kisa kertoo tiedotteessaan, että yhteistyö auttaa sekä pelaajia että valmentajia kehittämään suomalaista jääkiekkoa. Lempäälän Kisa on maailman ensimmäinen säännöllisesti älykiekkoa pelaava ei-pääsarjajoukkue.

Wisehocken myyntijohtaja Miska Kuusiston mielestä on merkittävää, että myös juniorit pääsevät hyödyntämään alan uusinta teknologiaa: “Yhteistyö LeKin kanssa on hyvä esimerkki, miten täysin automaattinen analytiikka voidaan tuoda kaikkien kiekkojoukkuiden ja pelaajien ulottuville, sarjatasosta tai iästä riippumatta. Wisehockeylle tämä yhteistyö on iso askel kohti laajempaa kiekko –ja pelaajakehitystyötä, jonka olemme jo aloittaneet Suomen maajoukkueen virallisen harjoituskeskuksen, Vierumäen, kanssa. Nyt pääsemme kokeilemaan monia asioita käytännössä myös seurajoukkuearjessa ja samalla auttamaan LeKiä heidän urheilullisissa tavoitteissaan. Suuri asia on myös tarjota nuorempien junioreiden arkeen uusia virikkeitä uusimpien teknologioiden avulla.”

 

Lisätietoja: 

Miska Kuusisto

Head of Sales, Wisehockey Oy

050 480 3658