Onko sinussa keksijän vikaa? Se saattaa ilmetä esimerkiksi niin, että säästät kaikki mahdolliset laudanpätkät, irtomutterit, sukkahousut ja kankaanpalaset. Ja sitten keksit niille uutta käyttöä. Kötöstely on kierrätystä parhaimmillaan! Lisäksi se on hauskaa ja usein ratkaisee arkisia ongelmia edullisemmin kuin kaupan hyllystä tehdyt hankinnat.

Me täällä kötöstelijöiden päämajassa Bitwisella päätimme tänäkin kesänä kunnioittaa kaikkia maamme tee-se-itse-henkisiä. Järjestimme kötöskisan! Osallistu rohkeasti kilpailuun, oli kötöstyksesi sitten suuri tai pieni, valmis tai vielä keskeneräinen. Ymmärrämme kyllä, että osa projekteista vie vuosia… Kötöstyksesi voi olla mitä tahansa sukkahousuniksistä romutaiteeseen tai itse rakennettuun vesivoimalaan, pääasia että olet sen itse toteuttanut.

Maineen ja kunnian lisäksi tarjolla on messevä palkinto, varsinainen kötöstelijän päiväuni – Prusan 3D-tulostin!

Kuvaa kännykällä lyhyt video keksinnöstäsi ja lähetä se kisaan viimeistään 30.9.2024. Jos olet parempi kötöstelyssä kuin videon editoinnissa, ei huolta, tarvittaessa me editoimme sen puolestasi! Kisasivulta voit katsella inspiraatioksi muiden videoita.

Klikkaa tästä Kötöskisaan