Aiemmin syksyllä järjestimme skaban, jossa etsittiin uutta slogania Bitwisen legendaariseen messurullaan. Sloganilla varustettua rullaa on jaettu ohjelmistoalan eri rekrytapahtumissa vuosien varrella tuhansia! Ajan mittaan rullasta on tullut keräilytuote, jota tullaan varta vasten noutamaan messuständiltämme.

Vuosittain vaihtuva slogan on tähän mennessä ideoitu talon sisällä tai opiskelijoiden keskuudessa, mutta nyt ajattelimme ilahduttaa oman elämänsä Runebergejä ja lanseerata slogankilpailun kaikille. Suosio yllätti järjestäjät ja ehdotuksia tuli yli 400! Iso kiitos kaikille osallistuneille.

Pidemmittä puheitta, yleisöäänestyksen voittaja on nyt selvillä:

@bitwisefinland WC-paperislogankisan voittaja on selvinnyt!🔥🧻 #bitwise #slogan #wcpaperi ♬ alkuperäinen ääni – bitwisefinland

Tässä vielä kaikki kärkikahinoihin päätyneet ehdotukset, joiden joukosta valitsimme tämän vuoden messurullien kääreet.

bitwisen messurullat

bitwise messurullat

PS. Tampereen TietoTeekkarikillan järjestämässä rekrytapahtuma IT-Hekumassa messurullat jaettiin loppuun parissa tunnissa! Mutta ei huolta, me käärimme hihamme ja rullia on tulevan talven aikana saatavilla esimerkiksi Yrityspäivillä Tampereen yliopistolla. Tulkaahan jutulle ja tutustumaan tarkemmin Bitwise Bootcampiin.

Bitwise Bootcamp ohjelmistoalan opiskelijoille - lue lisää!