Bitrock on Bitwisen perinteikäs yksityinen rokkifestari, jossa bitwiserit juhlivat pikkujouluja eturivin artistien iskiessä tahtia. Lavalla on nähty niin Apulanta kuin 69 Eyes, unohtamatta Jonne Aaronia, Maija Vilkkumaata ja Michael Monroeta.

Loppuvuoden juhlakausi tuli avattua rytinällä, kun eräänä marraskuisena lauantaina iloinen porukka kerääntyi Akun Tehtaalle. Manselaisempaa juhlapaikkaa tuskin löytyy. Joku veisteli toimarimme olevan sadanpäämies, mutta näissä kemuissa oli väkeä melkein tuplat. On aina hyvä idea tutustuttaa työporukkaan myös kaikkien puolisot ja kaverit, sekä tietysti heittää sekaan asiakkaat. Enemmän on kivempi.

Kun TJ Kekkosen kahden lauseen tiivis ja ytimekäs puhe oli sisäistetty, siirryttiin ruokapöydän kautta kohti lavan edustaa. Paljeteissa säihkyvä Maija Vilkkumaa avasi shown iloisella hittikimarallaan, joka liikautti taatusti jokaisen bitwiserin lannetta. Pari vannoutunutta hevimiestäkin hivuttautui eteen, Maijalle pisteet siitä.

Artisti pyysi juhlakansaa mukaansa myös lavalle, ja muutama rohkea vastasi kutsuun:

Maijan jälkeen vuorossa oli rokkikukkojen kruunamaton kruunu, Michael Monroe, taustanaan Sami Pitkämön orkesteri. Herra Monroe vetäisi rockin ikivihreitä kunnon energioilla, eikä tietenkään pysynyt lavalla. Miksi pitäisi, sillä n. 50cm kapea kiikkerä pystypöytä toimii ihan hyvänä jalustana:

Illan viimeisenä omaa ja juhlakansan tukkaa heilutti vielä Timo “kovaa ja korkealta” Kotipelto. On siinä miehellä ääni!

Vähän vielä liikkuvaa kuvaa kaikkien iloksi:

Kuvat 1-3, 5, 7-8 sekä video:  Katri Kallio.

Seuraavaan vuoteen!