Lataa ohje: Nörtti-sukka™

Lataa tästä maksuton ohje ja tee itsellesi tai rakkaalle nörtille lämpöiset villasukat!

Jos et neulo, mutta palat halusta upottaa varpaasi Nörtti-sukkiin, jaa tämä ohje lähipiirisi neuloosista kärsivälle ja voihan olla, että saat pehmeän paketin myöhemmin. Jos olet oikein kiltti.

Ensimmäisen napin takaa löytyy koko ohje. Toisen napin takaa voit tarvittaessa ladata saavutettavan neulekaavion. Voit ilahduttaa meitä jakamalla kuvan valmiista sukista tunnisteella #nörttisukka

Lataa Nörtti-sukkien ohje
Lataa saavutettava neulekaavio

Glitch - tarina kirjoneulemallin takana

Mikä on tuo mustavalkoinen kuvio sukkien varressa? Se on glitch.

Liiallisessa täydellisyyden tavoittelussa ei usein ole järkeä, sillä kiinnostavinta tuppaa olemaan glitch – pieni häiriö, joka rikkoo silotellun pinnan. Meidän tapauksessa digital glitch, jonka muutimme kirjoneulemalliksi äitiemme pienellä avituksella. Villasukat nimettiin asiaankuuluvasti Nörtti-sukiksi.

Me olemme tamperelainen softatalo Bitwise. Olemme pesunkestäviä nörttejä säröinemme ja huonoine huumorintajuinemme. Olemme taitavia koodareita, huonoja runoilijoita, herkkusuita, moottoriurheilijoita, kaikenikäisiä, äitejä ja isiä, lautapeliharrastajia, luonnossa liikkujia, puuseppiä, neulojia, kötöstelijöitä ja paljon muuta. Meillä on talossa ihan kaikenlaisia ihmisiä, eikä kenenkään tarvitse silotella pintaa. Glitchiä kun löytyy meistä ihan kaikista. Juuri se tekee meistä ihmisiä.

Meille töihin?

Meillä Bitwisella ainutlaatuiset yksilöt muodostavat yhdessä osaajien yhteisön. Emme viihdy mukavuusalueilla, vaan puskemme eteenpäin alamme pioneereina. Ovemme ovat aina avoinna uusille kyvyille, jotka jakavat intohimomme koodiin. Meillä olet omiesi joukossa.

Katso avoimet työpaikat