Mitä voit odottaa?

Näin pääsemme alkuun

Jätä yhteydenottopyyntö 31.3. mennessä ja laitetaan koneet käyntiin.

Homma starttaa siten, että meiltä Harri Haapasalo on yhteydessä sinuun ja kartoittaa lyhyesti tarpeesi. Sen jälkeen etsimme riveistämme asiantuntijan, jolla on juuri oikeanlainen osaaminen. Saat asiantuntijamme paikalle kahdeksi työpäiväksi omiin aikatauluihisi sopivasti. Agendalla voi olla esimerkiksi nykyisiin järjestelmiin ja niiden tuottamaan dataan tutustuminen, tehdaskierros, tuoteinnovaation konseptointia tai istuminen yhteisen pöydän ääreen yrityksenne omien osaajien kanssa.

Lupaamme, että kahden päivän aikana saat hyvän käsityksen siitä, mitä visiosi toteuttaminen vaatii ja millaista ohjelmisto-osaamista tarvitset. Mikään edellä mainituista ei velvoita sinua jatkotoimenpiteisiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi Bitwise?

Ohjelmistoratkaisuja vaativiin ympäristöihin

Erikoisosaamistamme ovat laadukkaat ohjelmistoratkaisut, joilta odotetaan pitkää elinkaarta ja toimintavarmuutta haastavissakin ympäristöissä. Ohjelmistotoimittajana sitoudumme laatuun työmme jokaisella osa-alueella.

Olemme toteuttaneet räätälöityjä ohjelmistoja teollisuuteen jo yli 20 vuotta. Meillä on vankkaa kokemusta esimerkiksi:

Mittaus- ja validointilaitteistot | maanpäälliset ja maanalaiset liikkuvat työkoneet | sähkönjakelu- ja valvontalaitteet | rakennustyömaiden ja kiinteistöjen olosuhdevalvonta | tieinfran valvonta ja huolto | satama-automaatio | energiateollisuus

Harri Haapasalo

Ota yhteyttä

Jätä tähän yhteystietosi ja jutellaan lisää.

Jos kiinnostuit analytiikkaosaamisestamme, tervetuloa tutustumaan maailman parhaimpaan urheiluanalytiikkajärjestelmään Wisehockey-aitioon Nokia Arenalle. Voimme esitellä reaaliaikaisen datankäsittelyn mahdollisuuksia livenä Liigan playoffien aikaan.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Suomalaista koodia, maailmanluokan ohjelmistoja - tutustu töihimme

Wisehockey

Analytiikan kansainvälinen edelläkävijä

Bitwisen kehittämä urheiluanalytiikkajärjestelmä Wisehockey on mullistanut sekä valmennuksen työkalut että ottelutapahtumaa ympäröivät digitaaliset palvelut muun muassa TV:ssä, vedonlyönnissä ja mobiilisovelluksissa. Wisehockey on esimerkki Bitwisen osaamisesta radioteknologiaan pohjautuvan paikannuksen, konenäön, koneoppimisen ja pilviteknologioiden aloilla.

Järjestelmää voidaan hyödyntää myös muissa urheilulajeissa sekä muilla toimialoilla kuten logistiikassa.

 • Pilviympäristössä toimivan analytiikkajärjestelmän edistyneet algoritmit muuntavat ottelusta kerätyn paikka- ja pelikellodatan reaaliaikaisesti visuaalisiksi tilastoiksi.
 • Yhden päivän aikana järjestelmä kerää ympäri maailman jopa 1,2 Tt dataa pilveen, jossa se käsitellään ja visualisoidaan reaaliaikaisesti.
 • Järjestelmä tunnistaa erilaiset pelitilanteet kuten aloitukset, syötöt ja laukaukset. Automaattinen ottelutilastointi ei tee inhimillisiä virheitä, joten data on tasalaatuista ja luotettavaa.
 • Wisehockeyn urheiluanalytiikka sisältää mm. hyökkäyspelin analyysin, interaktiiviset vaihto-, laukaus- ja syöttötilastot ja maaliodottaman (xG).

 

Teknologiat:

Google Cloud Docker C#/.NET Core/ASP.NET PostgreSQL Redis
Angular RabbitMQ Storybook RxJs HLS.js
Kemppi

Modernit hitsausteknologiat varmistavat häiriöttömän tuotannon

Kemppi on maailman johtavia kaarihitsauslaitevalmistajia ja toimii suunnannäyttäjänä hitsauslaiteteknologiassa. Kemppi toimittaa edistyksellisiä tuotteita, digitaalisia ratkaisuja ja palveluja ammattilaisille teollisuushitsausyrityksistä yksittäisiin urakoitsijoihin.

Bitwise on toteuttanut Kempille muun muassa hitsausparametrien säätötyökalun, hitsausdatan analysointi- ja visualisointisovelluksen, datankeruulaitteiden sulautetun ohjelmiston, hitsauslaitteiden validointityökalun ohjelmistot ja robottihitsausjärjestelmän web-pohjaisen konfigurointisovelluksen.

 • Bitwisen osaajien tekninen kyvykkyys ja innovatiiviset ratkaisut ovat auttaneet Kemppiä maailman parhaimpien hitsausratkaisujen kehitystyössä.
 • Modernit hitsausratkaisut parantavat tuottavuutta – tasainen hitsauslaatu on avainasemassa, kun hitsien määrä on jopa tuhansia päivässä.
 • Automaattinen validointiprosessi – kun testit ja parametrien säädöt tapahtuvat automaattisesti, voidaan minimoida inhimilliset virheet ja säästää aikaa jopa 80 prosenttia manuaaliseen verrattuna.

 

Teknologiat:

Qt/QML C / C++ C#
Kalmar

Autonomiset kontinkäsittelylaitteet satama-automaation vauhdittajana

Cargotec-konserniin kuuluva Kalmar tarjoaa markkinoiden kattavimman valikoiman lastinkäsittelyratkaisuja ja -palveluja satamiin, terminaaleihin, jakelukeskuksiin ja
raskaan teollisuuden käyttöön. Joka neljäs kontti ympäri maailman siirretään Kalmar-ratkaisun avulla.

Bitwise on toteuttanut Kalmarille lastausalueella toimivien miehittämättömien konttilukkien ohjausjärjestelmän, hallintajärjestelmän modernisoinnin ja suorituskyvyn optimoinnin, adaptoituvan viestinvälitysjärjestelmän sataman eri osajärjestelmien välille sekä miehittämättömien pukkinosturien ohjausjärjestelmän konttivaraston käsittelyyn maa- ja meriliikenteen välille.

 • Konttisatamilla on ratkaiseva rooli kansainvälisissä logistiikkaketjuissa. Satamien automatisointi tehostaa konttiterminaalien käsittelykykyä merkittävästi, eikä jatkuvasti lisääntyvä konttien määrä kasva
  ongelmaksi.
 • Satama-automaation ansiosta konttien käsittely on luotettavaa ja tehokasta. Automaatio lisää myös työturvallisuutta, sillä konttien väleissä ei enää liiku ihmisiä.

 

Teknologiat:

C# Python .NET protobuf activeMQ
eGate

Automaattinen olosuhdevalvonta varmistaa terveet rakenteet

eGate Smart Building Innovation auttaa kiinteistökehittäjiä, rakennusurakoitsijoita ja palveluorganisaatioita parantamaan rakentamisen laatua, tehokkuutta ja työturvallisuutta.

Bitwisen kehittämän pilvipohjaisen järjestelmän avulla muun muassa pölyn ja partikkelien, lämpötilan, VOC-pitoisuuksien, paine-erojen, hiilidioksiditasojen ja betonin kuivumisasteen reaaliaikainen mittausdata on saatavilla vuorokauden ympäri missä tahansa. Käyttöliittymä on intuitiivinen, ja selkeät hälytykset ja ilmoitukset ilmaisevat käyttäjälle, mitä tämän tulee tehdä.

Reaaliaikaisen olosuhdevalvonnan avulla voidaan varmistaa terveet rakenteet kiinteistön koko elinkaaren ajan aina betonivalusta alkaen.

 • Rakennusvaiheessa valvontajärjestelmä auttaa varmistamaan mm. työskentelyolosuhteiden turvallisuuden ja betonivalun kuivumisasteen.
 • Rakennuskohteiden ylläpitovaiheessa reaaliaikainen ja luotettava etävalvonta sekä hälytykset tuovat merkittäviä kustannussäästöjä. Etävalvonnan avulla mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa, jotta voidaan ryhtyä korjaaviin tai ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin.

 

Teknologiat:

Angular NodeJs AWS Serverless