Ovemme on aina avoinna uusille osaajille, jotka jakavat intohimomme koodiin. Jos avoimista työpaikoista ei löydy tällä hetkellä Sitä Oikeaa, kannattaa silti lähestyä meitä rohkeasti. Millaista osaamista sinä toisit taloon?

Sinustako bitwiser?

Meillä tehdään töitä monipuolisten ohjelmistoprojektien kanssa, ja talosta löytyy myös oma tuote, Wisehockey. Täällä Tampereen Viinikassa on talo täynnä osaavia ihmisiä, valmiina taklaamaan asiakkaan haasteita ja kehittämään uutta. Yksilöinä, mutta yhdessä.

Ainutlaatuisen yrityskulttuurin ylläpitäminen on meille  sydämen asia. Pääasiassa asiakasprojektit toteutetaan kotipesästä (etänä tai omalta toimistoltamme) käsin. Toivomme, että näemme sinua ainakin joskus toimistolla. Näin ympärilläsi on aina työkavereita, joilta kysyä.

Bitwisereita yhdistää ennen kaikkea asenne ja aito tekemisen meininki. Joku viisas on joskus sanonut, että tekemällä oppii, ja sehän pitää paikkansa. Projekteissa oppimisen lisäksi kannustamme osallistumaan myös talon sisäisiin koulutuksiin sekä hyödyntämään vuosittaista koulutusrahaa.

Matala organisaatiorakenteemme mahdollistaa sen, että jokainen voi vaikuttaa ympäröivään todellisuuteen. Byrokratian portaisiin ei meillä tarvitse kuluttaa aikaansa. Suosittelemme käyttämään vapautuvat tunnit hyödyllisemmin, esimerkiksi talon omalla kuntosalilla.

Meille jokainen työntekijä on tärkeä.

Avoin hakemus

Jos haluat meille töihin, toimi seuraavasti:

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen: rekry@bitwise.fi 

Jos olet vielä opiskelija tai vastavalmistunut, liitä mukaan opintorekisteriotteesi.

Hae heti?

Laita lomakkeen kautta yhteystietosi sekä CV:si tai jaa linkki LinkedIn-profiiliisi, ja olemme pian yhteyksissä!

  • Max. file size: 256 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.