Kilpailun järjestää Bitwise Oy. Kilpailuaika on 3.6.-30.9.2024.

Lähetä videosi viimeistään 30.9.2024. Kilpailuun lähetettyjen videoiden määrää ei ole rajattu, joten kuvaa vaikka kaikki hienot kötöstyksesi.

Video hyväksytään julkaistavaksi sillä ehdolla, että julkaisija (Bitwise Oy) saa korvauksetta käyttää sitä uudelleen omissa kanavissaan ja muokata aineistoa hyvän tavan mukaisesti. Lähettäjä on vastuussa siitä, että hän on itse kuvannut lähettämänsä videomateriaalin tai hänellä on alkuperäisen kuvaajan lupa videon lähettämiseen. Lähettäjä on vastuussa siitä, että jos kuvaa videon jostakin toisesta henkilöstä, pitää kuvaamiseen ja videon lähettämiseen olla hänen lupansa.

Kötöskisa on avoin 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille.

Bitwisen Kötösraati valitsee voittajan ja voittava video julkaistaan Bitwisen kanavissa lokakuun 2024 loppuun mennessä. Voittajan valinnassa arvioidaan erityisesti kötöksen kötösmäisyyttä. Palkinnon luovuttamista varten voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse viimeistään 31.10.2024.

Bitwise Oy antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Videon lähettäjän yhteystiedot tallennetaan Bitwise Oy:n markkinointirekisteriin ja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Tutustu tiesuojaselosteeseen (https://bitwise.fi/tietosuojaseloste/).