Kymppitonnilla juustoa + vasara ja nauloja

Tarina alkaa siitä, kun erikoinen (?) pääjohtajamme istahti eräänä maaliskuisena iltana sohvalleen. Ehkä oli lasi Belugaa kädessä, ehkä ei. Telkkarista tuli A-studio, jossa pälkäneläinen yrittäjäpariskunta puri hammasta ja kertoi, että koronasta huolimatta me kestetään, prkl. Tilanne oli Heikkilän Juustolalle ankara, sillä ravintoloiden suljettua ovensa ja lentokoneiden jäätyä maahan yrityksen liikevaihdosta katosi yhdessä yössä 80 %. Jokainen voi miettiä, mitä se tarkoittaisi omalla kohdalla.

Seuraavana päivänä pääjohtajamme soitti Heikkilän Juustolaan ja tilasi 10 000 eurolla juustoa. Näitä juustoja sinäkin pitelet nyt käsissäsi. Mutta siinä ei suinkaan ollut vielä kaikki. Siinä vaiheessa soiteltiin vasta alkutahteja.

Seuraavaksi istahdettiin alas Heikkilän Juustolan yrittäjien, Pekka Moision ja Annika Heikkilän, kanssa. Sovittiin joululahjajuustoista, paiskattiin kyynärpäätä ja juteltiin mukavia. Puhe kääntyi yleisesti lähiruoka-alaan ja lähiruokayrittäjien arkeen. On kuulemma melkoinen jumppa saada pientilallisten tuotteita kauppojen hyllyille markkinajohtajien viereen. ”Täytyisi olla sellainen nykyaikainen maitolaituri, josta ihmiset voisivat itsenäisesti noutaa tuotteita”, Pekka Moisio tuumasi. Johon toimarimme vastasi: ”Tehdään sellainen”.

Erikoisena aikana syntyy erikoisia ideoita ja ennen kaikkea erikoisia ratkaisuja. Sitten lähdettiin ostamaan vasara ja nauloja.

10 K€

Arvosta juustoa

1 Kpl

Hyvä idea

1 Kpl

Rälläkän roiske silmään

1 Kpl

Maitolaituri

Näin tehtiin Maitolaituri 2.0

Alkutahteina tilattiin juustoa Bitwisen yhteistyötahojen joululahjoiksi ja samalla jeesittiin Heikkilän Juustolaa hädässä. Sitten päätettiin kehittää Juustolalle täysin automaattinen itsepalvelumyymälä Maitolaituri. Ihan selvää tietysti, ettei vastaavaa löydy koko maailmasta.

Mitä jos lähiruoka menisikin asiakkaiden luokse? Eikä herkkujen noutaminen olisi kiinni kauppojen aukioloajoista? Tehdään Maitolaituri, josta asiakas voi noutaa verkkokaupassa tekemänsä tilauksen PIN-koodilla vaikka keskellä yötä! Ja näin tehtiin.

Softan ja vasaroinnin ohella toteutimme Juustolalle myös ihan uuden ilmeen aina nettisivuja myöten. Jos et usko, käy tutustumassa: juustola.fi.

Bermudan kopiksi nimetty, pyörien päälle rakennettu pop up -kumijalkamyymälä on kiertänyt jo Helsingissä asti ilahduttaen läsnäolollaan juustohiiriä ja lähiruoan ystäviä. Juustolan Pekka saa laukata jatkuvasti täydentämässä hyllyjä. Se on tietysti positiivinen ongelma.

Täältä löytyy koko tarina

Voita erikoinen ilta pääjohtajan seurassa vol. 2!

Nyt kun meillä on jo helikopteri, voimme ihan hyvin keräillä erilaisia kulkuneuvoja ja järjestää _tosi tosi_ erikoisen illan pääjohtajan seurassa. Heti kun voimme.

Naputtele yhteystietosi tähän lomakkeeseen ja osallistu arvontaan – jos uskallat.

Bitwise toivottaa mitä parhainta ja juustoisinta joulua 2020!

P.S. Tutustu tarkemmin Heikkilän Juustolaan, niin tiedät mitä syöt

Juustola.fi