Wisehockey

Älykiekkojärjestelmä Wisehockey on kansainvälisen tason edelläkävijä urheiluanalytiikassa. Wisehockey tuottaa monipuolista jääkiekkoanalytiikkaa, joka perustuu paikannusteknologiaan. Automaattinen järjestelmä seuraa pelin aikana kiekon ja pelaajien liikkeitä ja tuottaa reaaliaikaista visuaalista tietoa esimerkiksi valmentajille tai suoraan katsojan kännykkäsovellukseen. Kuka pelaajista luisteli ottelun aikana eniten, mistä kohtaa kenttää maalilaukaus tehtiin tai kumpi joukkue dominoi peliä – jäähalliin asennetun Wisehockey-järjestelmän avulla tämä tieto on aina saatavilla.

Wisehockey-järjestelmä ei ainoastaan tuota tilastoja vaan mahdollistaa ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden urheilutapahtuman ympärille. Wisehockey-järjestelmä on käytössä kotimaisen Liigan lisäksi esimerkiksi Norjassa, ja järjestelmä otetaan käyttöön Saksassa syksyllä 2022.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan päivystäjäksi

Päivystäjän työ on pääosin monitorointia, ja tehtävä edellyttää kykyä omaksua valvontatyökalujen käytön. Koulutamme sinut valvontatyökaluihin ja toimintatapoihin. Päivystäjillemme on eduksi joustava ja asiakaspalvelullinen asenne, sillä peleissä tilanteet voivat muuttua nopeastikin. Työvuorossa tukenasi on aina myös tekninen asiantuntijamme.

Töitä tehdään Tampereen Viinikassa sijaitsevan toimistomme valvomossa. Tarvittaessa yhteydenpito asiakkaaseen hoidetaan puhelimella, sähköpostilla ja/tai Slackissä.

Päivystystä on sekä arki-iltaisin että viikonloppuisin keskimäärin 5–6 tuntia kerrallaan otteluista riippuen. Jääkiekkotietämyksen perusteet riittävät. Kielenä käytät suomea ja englantia. Työvuorot sovitaan päivystystiimin kesken niin, että niitä pystyy tekemään joustavasti esimerkiksi opintojen ohessa. Voit itse vaikuttaa päivystyksen määrään ja vuoroihin.

Päivystykset alkavat syyskuussa 2022. Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu ottelukauden loppuun. Työnantajasi on Wisehockey Oy.

Wisehockey

Hae meille

Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 7.8.2022 osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi viitteellä: WH päivystys.

Voit kysyä tehtävästä lisää Pauliinalta kesäkuussa 8.-9.6 tai 22.-23.6. tai heinäkuussa 26.–27.7. klo 9–15, puh. 050 597 0702 tai laittaa viestiä osoitteeseen pauliina.pohjola@bitwise.fi. Sähköpostivastauksissa voi olla hieman viiveitä kesälomakauden aikana.

Wisehockey pähkinänkuoressa: