Moro, olen Joona. Oma osaaminen ja työtehtävät menevät eniten UI/UX ja front-end akselille. Olen ollut mukana jo monessa projektissa kuten esimerkiksi Tappara-applikaation UI/UX-jatkokehityksessä sekä templateja tekemässä ja Padel-sovelluksen UI/UX/frontti-kehityksessä.

Työ on paljolti asiakkaan kanssa yhdessä tekemistä ja kommunikointia. Myös devaajien kanssa saa kommunikoida paljon. Vahva HTML + CSS -osaamiseni helpottaa työtä, sillä ongelmatilanteissa on parempi demonstroida UX-käyttäytymistä tekemällä esimerkkejä itse. Ajoittain olen tehnyt myös todella mielenkiintoisia ja normaalista poikkeavia projekteja kuten pieniä määriä pelisuunnittelua tai markkinointisovelluksia kuten messuilla käyttämämme Sulauta mun sydän -sovellus.  -Joona

Haemme UX-suunnittelijaa

UX-suunnittelija graafisella silmällä ja/tai fronttidevauksella.

Sinulla on graafista silmää ja olet idearikas. Olemme enemmän kuin iloisia, jos päästät luovuutesi rohkeasti valloilleen vaihtelevissa projekteissamme. Pääsääntöisesti UX ja UI design kulkevat meillä projekteissa käsi kädessä, joten graafinen suunnittelu ja graafisten elementtien valmistelu ovat osa työtäsi. UX:n lisäksi vahvuutesi voi olla fronttipuolella esimerkiksi HTML, CSS ja ominaisuuksien toteuttaminen moderneilla fronttiteknologioilla. Olemme erittäin tyytyväisiä jo yksinkertaisimpienkin käyttöliittymäkomponenttien toteuttamiseen.

Työpaikkasi eli toimistomme sijaitsee Tampereella.

Nämä tarttis kuitenkin osata:

  • Rautalankamallit ja prototyypit
  • Vaatimusmäärittely
  • Käyttöliittymäkuvat
  • Vektorikuvien piirtäminen
  • Modernit suunnittelulähestymiset kuten Mobile First Design
  • Graafisen suunnittelun ohjelmistojen tuntemus: Photoshop + Illustrator tai vastaavat ohjelmistot

Sujauta CV:si ja työnäytteesi osoitteeseen: rekry(at)bitwise.fi viitteellä UX Designer