Tuotekehityskoordinaattori älykiekkoon

Wisehockey on Bitwisen kehittämä urheiluanalytiikkajärjestelmä, joka on parhaillaan käytössä Suomen ja Norjan liigoissa. Tänä keväänä Wisehockey oli mukana KHL:n AllStar-tapahtumassa Kazanissa, ja se asennettiin myös Hartwall Arenalle KHL:n runkosarjan otteluita varten. Älykiekkojärjestelmämme on täysin automaattinen, ja se mahdollistaa reaaliaikaisen visuaalisen datan niin valmennuksen, fanien kuin yhteistyökumppanien käyttöön. Vastaavaa järjestelmää ei ole jääkiekkokaukaloissa aiemmin nähty.

Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa kanssamme maailmanluokan tuotetta, jonka uusien ominaisuuksien kehittämisessä toivomme juuri Sinun olevan mukana. Idearikkaana tuotekoordinaattorina ymmärrät itse lajia sekä lajivalmennusta. Pystyt viestimään ideasi ja ajatuksesi selkeällä tavalla tekniselle kehittäjätiimille.

Koordinoit ja valvot myös tarvittaessa asennuksia jäähalleilla, joten työ pitää sisällään satunnaisia matkapäiviä sekä Suomessa että ulkomailla. Tilanteen vaatiessa hyppäät autoon, ja haet lähimmästä rautakaupasta pari asennukseen tarvittavaa kulmarautaa.

Kovin moni ei pääse kehumaan, että on maailman ensimmäisen automaattisen älykiekkojärjestelmän tuotekehityskoordinaattori.

Olet meille tärkeä

Olemme Bitwisessä säilyttäneet lintukotomaisen työyhteisön, kasvusta huolimatta. Rento ilmapiiri ja hurtti huumori takaavat hyvän tekemisen meiningin. Modernit teknologiat, projektikierto ja uuden oppiminen pitävät yllä mielenkiintoasi ja kasvattavat osaamistasi. Teemme kaikkemme, ettei aikasi kulu byrokratian ja lippulappujen pyörittämiseen, vaan saat keskittyä siihen minkä osaat parhaiten.

Meillä teet töitä omalla toimistolla, muiden bitwisereiden kanssa. Siksi panostamme ennemmän kuin paljon yleiseen viihtyvyyteen. Peruskalustuksesta meiltä löytyy esimerkiksi biljardipöytä, oma kuntosali, KoodaiLevi sekä vapaassa käytössä oleva saunatila. Lisäksi toimistollamme häärii Äiti Aurinkoinen, joka pitää huolen mm. talon välipalapuolesta. Joskus on itse leivottua pullaa, joskus terveellistä pupunruokaa. Muita kivoja etujuttuja löytyy alempaa.

Jokainen työntekijä on meille tärkeä.

Hae meille

Lämää hakemuksesi meille su 21.7.2019 mennessä rekry@bitwise.fi viitteellä: Wisehockey