Wisehockey-tiimimme etsii teknistä viestijää (trainee). Wisehockey eli älykiekko on Bitwisen urheiluanalytiikkajärjestelmä, joka on parhaillaan käytössä jo neljässä Liiga-hallissa. Järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen visuaalisen analytiikan niin valmennuksen, fanien kuin yhteistyökumppanien käyttöön.

Teknisen viestijän rooli pitää sisällään pääasiassa asiakasdokumentointia sekä sisäistä dokumentointia suomeksi ja englanniksi. Käännöstyössä on mahdollista käyttää myös ulkoista kumppania. Työn kuvaan voi kuulua omien taitojen mukaan myös sisällön tuottaminen markkinoinnin ja myynnin tarpeisiin. Toivomme, että aloittaisit jo keväällä opintojen ohella.

Teknisen viestijän rooli on osa Bitwise Bootcamp kesätyökonseptia.

Mikä Bootcamp?

Bootcamp on ohjelmistoalan opiskelijoille tarkoitettu elämyksellinen kesätyöjakso: töitä, monipuolisia koulutuksia ja hauskoja elämyksiä sopivassa suhteessa.

Meillä pääset mukaan oikeisiin asiakasprojekteihin, kokeneiden bitwiserien rinnalle. Meillä saat hioa taitojasi ja oppia uutta, ja pääset tietysti samalla osaksi rentoa työyhteisöämme.

Virallinen Bootcamp-jakso kestää kesäkuusta elokuun loppuun.

Lue myös mitä Antti, vuoden 2018 bootcampiläinen, kertoo kesästään.

Hae meille:

Lähetä CV, opintorekisteriote ja saatesanat osoitteeseen rekry@bitwise.fi viitteellä Bootcamp2019 – tekninen viestijä trainee