Softa-alan pioneereina kohta 20 vuotta

Bitwise on lähes kaksikymmentävuotisen taipaleensa aikana ehtinyt olla monessa mukana. Ohjelmisto-osaamistamme löydät esimerkiksi liikkuvista työkoneista, autoteollisuudesta, älykiekosta, liikenneinfrasta, hitsausrobotiikasta, rekisterintunnistuksesta, sensoripohjaisista mittausjärjestelmistä ja lääketieteellisistä laitteista. Jos asiakas tarvitsee toimintavarman ratkaisun, he tietävät mistä sellaisen saa.

Osaaminen houkuttelee osaamista, joten vuosien aikana taloon on kertynyt iso joukko bitwisereita, joiden tekeminen ällistyttää joka päivä.

Haemme ohjelmistotestaajaa

Etsimme työkaveriksemme jo jonkun verran kokemusta kerryttänyttä testaajaa. Tulet työskentelemään testiautomaation ja manuaalitestauksen parissa.

Meille Bitwisella on päivänselvää, että laadukas ohjelmisto ei synny sattumalta eikä laatua voi lisätä ohjelmistoon jälkikäteen. Siksi laadunvarmistus kulkee meillä projektien kanssa käsi kädessä.

Pitkäaikainen asiakkaamme valmistaa liikkuvia työkoneita, joiden on toimintavarmuudesta ei voi tinkiä. Autonomiset ratkaisut parantavat merkittävästi työkoneiden turvallisuutta ja suorituskykyä vaativissakin olosuhteissa.

Testaajana olet tärkeä osa asiantuntijatiimiämme, jossa tehdään joka päivä töitä turvallisemman huomisen puolesta. Tehtäväsi on varmistaa ohjelmistoratkaisujen laatu ja toimintavarmuus, niin että voimme olla ylpeitä työmme jäljestä. Teknisellä puolella sinulla olisi hyvä olla perustietämystä esimerkiksi Robot Frameworkista ja Pythonista. Jos Polarion on ennestään tuttu, niin hienoa, mutta opit sen varmasti myös työn ohella. Versionhallintajärjestelmänä käytämme Git:iä.

ohjlemistotestaaja

Töissä viihtymisen puolesta

Jokaiselle 100+ bitwiserille on paikka omalla toimistollamme Tampereen Viinikassa. Toisin sanoen meillä olet omiesi parissa ja näet rakkaita asiakkaitamme vähän harvemmin, mutta näet kuitenkin. Tiimimme määrittelevät itse etätyökäytäntönsä.

Tekemisen meininki tarkoittaa meillä sitä, että lupaamme taklata työympäristöstä kaiken turhan byrokratian. Et taatusti joudu sotkeutumaan lippulappujen ja lupa-anomusten syövereihin – tehdään mielummin järkeviä asioita.

Panostamme toimiston viihtyisyyteen täydellä sydämellä. Peruskalustuksesta meiltä löytyy biljardia, vapaassa käytössä olevaa kattoterassia ja saunaa, KoodaiLevi ja oma kuntosali. Talossamme on myös täysin uniikki rooli, Äiti Aurinkoinen, joka pitää huolen mm. talon välipalapuolesta ja siitä, että meillä on edes joku roti hilavitkuttimien määrässä paloturvallisuuden kannalta. Äiti Aurinkoisen Pullaa tarjolla! -viestin kilahtaessa pääsee todistamaan maailman nopeimpia työpisteiltä poistumisia. Palohälytyskään ei todennäköisesti pystyisi samaan.

Hae meille

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Testaaja tai hae meidän pikahakulomakkeen kautta.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa tehtävästä voit kysyä Timolta: timo. mustikkamaa@bitwise.fi / puh. 040-1272733.

Hae heti?

Tässä on lomake, jonka kautta voit lähettää yhteystietosi meille vaikka heti. Voit halutessasi liittää mukaan CV:si tai jakaa linkin LinkedIn-profiiliisi. Ollaan yhteyksissä!

Pikahaku