Wisehockey on Bitwisen kehittämä urheiluanalytiikkajärjestelmä, joka on parhaillaan käytössä Suomen ja Norjan liigoissa. Tänä keväänä Wisehockey oli mukana KHL:n AllStar-tapahtumassa Kazanissa, ja se asennettiin myös Hartwall Arenalle KHL:n runkosarjan otteluita varten. Älykiekkojärjestelmämme on täysin automaattinen, ja se mahdollistaa reaaliaikaisen visuaalisen datan niin valmennuksen, fanien kuin yhteistyökumppanien käyttöön. Vastaavaa järjestelmää ei ole jääkiekkokaukaloissa aiemmin nähty.

Haluatko juuri Sinä olla kanssamme toteuttamassa maailmanluokan hittituotetta, joka mullistaa jääkiekon? Wisehockey-tiimimme etsii testaajaa.

Testaajana sinulla on tärkeä rooli varmistaa sekä mikropalveluarkkitehtuurilla rakennettujen taustapalveluiden että käyttöliittymän ensiluokkainen laatu ja takuuvarma toiminta.  Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa automaattinen testausjärjestelmä CI/CD-järjestelmiä hyödyntäen. Versionhallintajärjestelmänä käytämme Gittiä ja CI-palvelinohjelmistona GitLab CI:tä. Sovelluksen toteutusteknologioita ovat mm. C# ja Python, ajoympäristön pohjautuessa Dockeriin, Kubernetekseen (osaaminen ei välttämätöntä) ja Google Cloud Platformiin.

Emme edellytä ”rakkautta” itse lajiin, vaan tärkeämpää on intohimosi bugien metsästykseen ja niiden hävittämiseen.

OLET MEILLE TÄRKEÄ

Olemme Bitwisessä säilyttäneet lintukotomaisen työyhteisön, kasvusta huolimatta. Rento ilmapiiri ja hurtti huumori takaavat hyvän tekemisen meiningin. Modernit teknologiat ja uuden oppiminen pitävät yllä mielenkiintoasi ja kasvattavat osaamistasi. Jokainen työntekijä on meille tärkeä.

HAE MEILLE

Lähetä CV ja hakemuksesi rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Wisehockey testaaja

Lisätietoja työtehtävästä antaa Santeri, santeri(at)bitwise.fi

Lue lisää Wisehockeysta: Wisehockey.com