Wisehockey on Bitwisen kehittämä urheiluanalytiikkajärjestelmä, joka on parhaillaan käytössä jo neljässä Liiga-hallissa. Tänä keväänä Wisehockey oli mukana KHL:n All-Star –ottelussa ja seuraavaksi tiimimme matkustaa Norjaan. Älykiekkojärjestelmämme on täysin automaattinen, ja se mahdollistaa reaaliaikaisen visuaalisen datan niin valmennuksen, fanien kuin yhteistyökumppanien käyttöön. Vastaavaa järjestelmää ei ole jääkiekkokaukaloissa aiemmin nähty.

Haluatko juuri Sinä olla kanssamme toteuttamassa maailmanluokan hittituotetta, joka mullistaa jääkiekon? Wisehockey-tiimimme etsii testaajaa.

Testaajana sinulla on tärkeä rooli varmistaa sekä mikropalveluarkkitehtuurilla rakennettujen taustapalveluiden että käyttöliittymän ensiluokkainen laatu ja takuuvarma toiminta.  Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa automaattinen testausjärjestelmä Dockeria, Kubernetestä, moderneja pilviteknologioita sekä CI/CD-järjestelmiä hyödyntäen. Versionhallintajärjestelmänä käytämme Gittiä ja CI-palvelinohjelmistona GitLab CI:tä. Sovelluksen toteutusteknologioita ovat mm. C# ja Python ajoympäristön pohjautuessa Dockeriin, Kubernetekseen ja Google Cloud Platformiin.

Emme edellytä ”rakkautta” itse lajiin, vaan tärkeämpää on intohimosi bugien metsästykseen ja niiden hävittämiseen.

OLET MEILLE TÄRKEÄ

Olemme Bitwisessä säilyttäneet lintukotomaisen työyhteisön, kasvusta huolimatta. Rento ilmapiiri ja hurtti huumori takaavat hyvän tekemisen meiningin. Modernit teknologiat ja uuden oppiminen pitävät yllä mielenkiintoasi ja kasvattavat osaamistasi. Jokainen työntekijä on meille tärkeä.

HAE MEILLE

Lisätietoja työtehtävästä antaa Santeri, santeri(at)bitwise.fi

Lähetä CV ja hakemuksesi rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Testiystävä