Me olemme Bitwise

Bitwise Oy on energinen ja ennakkoluuloton ohjelmistotalo, jossa työskentelee noin 120  ohjelmistoalan huippuosaajaa. Asiakkainamme on mm. tunnettuja teollisuudenalan yrityksiä. Asiakkaillemme räätälöidyt ohjelmistoprojektit liittyvät sulautetuista järjestelmistä web- ja mobiiliteknologioihin. Meihin luottavat Sandvik, Agco, Fintraffic, eGate ja monet muut alansa edelläkävijät. Panostamme täydellä sydämellä työyhteisömme hyvinvointiin ja toimistomme viihtyisyyteen.

Bitwise projektipäällikkö

Projektipäälliköksi Bitwiselle

Projektipäällikkö, meillä voit unohtaa kravatin ja pikkutakin kotiin, sillä etsimme rentoa ja huumorintajuista työkaveria, joka on valmis tarvittaessa tarttumaan toimeen kuin toimeen. Hierarkia- ja byrokratiavapaassa yrityskultturissamme pääset toteuttamaan työtehtävääsi varsin omatoimisesti.

Asiakkaasi on globaaleilla markkinoilla toimiva, edistyneitä työkoneita suunnitteleva ja valmistava yritys. Projektin tiimoilta pääset tuottamaan ohjelmistoja työkoneisiin, työmaanhallintaan, laite- ja varaosamyyntiin, huolto- ja ylläpitopalveluihin sekä muihin asiakkaan liiketoimintaa tukeviin toimintoihin. Tämän vuoksi näkemys valmistavan ja projektiluontoisen teollisuuden saralta olisi toivottavaa, eikä karkeasta arkkitehtuuritietämyksestäkään ole haittaa.

Asiantuntevassa Scrum-tiimissäsi on noin 10 ohjelmistokehittäjää, joille toimit lähihenkilönä. Päivittäisen projektipyörityksen ohessa kommunikoit luontevasti asiakkaan ja tiimisi kanssa suomeksi.

Työtehtävän ja osaamisesi pääpaino on IT-projektin kokonaisvaltaisessa pyörittämisessä. Kerrothan myös mitä muuta ammatillista osaamistasi sinulla on, jota haluaisit hyödyntää yrityksessämme.

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee toimistollamme Tampereella.

Lisätietoja

Lisätietoja työtehtävästä voit kysyä kesäkuussa tiistaisin 22.6. ja 29.6. klo 14-16 sekä heinäkuussa tiistaisin 6.7. ja 13.7. klo 14-16 Niksu Kortesmaalta puh. 044 7355 832.

Hae meille

Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään su 8.8.2021 rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Projari. Aloitamme mahdollisuuksien mukaan haastattelut jo kesällä.