Me olemme Bitwise

Bitwise on energinen ja ennakkoluuloton softatalo, jossa työskentelee 100+ ohjelmistoalan huippuosaajaa.  Asiakkaillemme räätälöidyt ohjelmistoprojektit liittyvät aina sulautetuista järjestelmistä web-, mobiiliteknologioihin. Meihin luottavat Sandvik, Agco, Fintraffic, eGate ja monet muut alansa edelläkävijät. Panostamme täydellä sydämellä työyhteisömme hyvinvointiin ja toimistomme viihtyisyyteen.

Haemme projektipäällikköä

Haemme rentoa ja huumorintajuista projektipäällikköä pitkäaikaisten projektien läpiviemiseen. Asiakkaasi on teollisuudenalan markkinajohtaja, joka valmistaa moderneja työkoneita ympäri maailmaa. Asiantuntevassa Scrum-tiimissäsi on noin 15 ohjelmistokehittäjää, jotka tekevät töitä tärkeiden asioiden, kuten ihmisten turvallisuuden parantamisen ja päästöjen vähentämisen parissa.  Toivoisimme, että sinulla on teknistä ymmärrystä, ja päivittäisen projektipyörityksen ohessa kommunikoit luontevasti sekä asiakkaan että tiimisi kanssa.

Niksu, eräs projektipäälliköistämme, kuvailee omaa rooliaan seuraavasti: ”Projektipäällikkönä voin mahdollistaa sellaisen työarjen tiimilleni,  joka toimii meille parhaiten. Voimme luoda itse omat prosessimme ja työtapamme, mitkä sovitamme asiakasyhteistyöhön. Itse pidän eniten siitä, että voimme käyttää vapaata harkintaa ja uudistaa asioita tarpeen tullen, eikä meidän tarvitse väkisin vain ’suorittaa prosessia’.”

Sinä voit nauttia meillä samasta vapaudesta ja viedä rooliasi haluamaasi suuntaan.

Tässä kuitenkin muutama perusjuttu, jotka projektipäällikön työtehtäviin kuuluvat: 

  • Tehtävien priorisointi yhdessä asiakkaan kanssa
  • Työmääräarvioiden tekeminen yhdessä tiimin kanssa
  • Viikoittaiset palaverit asiakkaan tuoteomistajien ja testauksen kanssa
  • Projektin perehdytyksen järjestäminen ja siihen liittyvien dokumenttien ylläpito
  • Kuukausittaiset työraportit asiakkaalle
  • Osallistuminen asiakkuuden ohjausryhmään kahdesti vuodessa

Työtehtäviisi voi myös kuulua kiinnostuksestasi ja osaamisestasi riippuen esimerkiksi:

  • Lähihenkilön tehtäviä
  • Ohjelmistokehitystä
  • Testausautomaationkehitystä

Työkielemme on suomi, mutta kommunikoit asiakkaan kanssa tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi. Työtehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee normaalioloissa toimistollamme Tampereella.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi  rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Projektipäällikkö