Me olemme Bitwise

Bitwise Oy on energinen ja ennakkoluuloton ohjelmistotalo Tampereella, jossa työskentelee noin 120  ohjelmistoalan huippuosaajaa. Asiakkainamme on mm. tunnettuja teollisuudenalan yrityksiä. Asiakkaillemme räätälöidyt ohjelmistoprojektit liittyvät sulautetuista järjestelmistä web- ja mobiiliteknologioihin. Meihin luottavat Sandvik, Agco, Fintraffic, eGate ja monet muut alansa edelläkävijät. Panostamme täydellä sydämellä työyhteisömme hyvinvointiin ja toimistomme viihtyisyyteen.

Tuleva projektipäällikkömme….

Meillä voit olla oma itsesi ja unohtaa turhat jäykistelyt. Yrityskulttuurimme on rento, joten pieni humoristinen pilke silmäkulmassa ei olisi pahitteeksi. Arvostamme työasennetta, jossa tartutaan hommiin ja viedään ne loppuun saakka. Että pysyt kärryillä projektin asioista, olisi sinulla hyvä olla teknistä ymmärrystä joko teollisuudesta tai ohjelmistokehityksestä. Koodata ei tarvi, ellet itse halua. Työtehtävän ja osaamisesi pääpaino on IT-projektin kokonaisvaltaisessa pyörittämisessä, jonka vuoksi edellytämme edes jonkinlaista tietämystä tai tuntemusta ohjelmistomaailmasta.

Päivittäisen projektipyörityksen ohessa toimit myös lähihenkilönä asiantuntevalle ja itseohjautuvalle ohjelmistokehittäjien Scrum-tiimille. Suurin osa tiimiläisistäsi viihtyy toimistollamme päivittäin, joten toivomme, että näemme sinuakin mahdollisimman usein. Asiakkaan ja tiimisi kanssa kommunikoit luontevasti suomeksi.

Hae meille

Lähetä CV:si ja hakemuksesi rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Projektipäällikkö. 

Kerro myös mitä muuta mahdollista ammatillista osaamistasi sinulla on, jota haluaisit hyödyntää yrityksessämme.

Hae heti?

Tässä on lomake, jonka kautta voit lähettää yhteystietosi meille vaikka heti. Voit halutessasi liittää mukaan CV:si tai jakaa linkin LinkedIn-profiiliisi. Ollaan yhteyksissä!

Pikahaku