Jotain tarttis osatakin

Olitpa sitten laitteistoläheisen ohjelmistosuunnittelun osaaja, Full Stack –ohjelmistokehittäjä, keskittynyt mobiili- ja web -applikaatioihin tai pilvipalveluun, löydämme sinulle sopivan projektin. Omana tuotteenamme meillä on maailman ensimmäinen reaaliaikainen älykiekkojärjestelmä Wisehockey. Ohjelmisto-osaamistamme löydät mm. liikkuvista työkoneista, liikenneinfrasta, hitsausrobotiikasta, rekisterintunnistuksesta, sensoripohjaisista mittausjärjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista. Perinteisten ohjelmointikielien lisäksi teknologiastackissäsi voi olla erikoisempiakin kieliä. Jotain siis tarttis osata.

Meillä voit keskittyä olennaiseen

Teemme kaikkemme, että sinä pääset keskittymään ydinosaamistasi vastaaviin tehtäviin tai pääset tekemään jotain sellaista, johon sinulla ei ole ollut mahdollisuutta aikaisemmissa työpaikoissasi. Tekninen projektipäällikkömme Niksu on valokuvaajavirtuoosi, jolta ei lopu kamerakalusto tai lentävät lauseet kesken. Näin ollen hän touhuaa usein mukana myös markkinoinnissa. Jaska on test lead, mutta hyödyntää lahjakkuuttaan näyttelijänä kaikissa niissä tilanteissa, missä vaaditaan heittäytymistä. Sulasankarimme Jussi halusi kokeilla web-devausta, mutta palasi takaisin sulautettuun maailmaan. Lauri on hemmetin hyvä ohjelmistosuunnitelija ja voi keskittyä juuri siihen.

Tule siis sellaisena kuin olet.

Omintakeinen softatalo

Töitä teemme tosissamme, rennossa ilmapiirissä ja omalla toimistollamme. Joukossamme kuulet huumorilla varustettua tarinaa ja teknistä asialinjaa. Halutessasi voit tutustua samanhenkisiin tyyppeihin mm. Embedded/C/C++ SIG Talkissa, juoksukerhossa, lautapeli-illoissa, Youtube-kerhossa, valokuvauskanavalla, sählyhöntsyilyssä, maistelemassa oluita…

Jyrki tiivistää työyhteisömme lauseeseen: “Porukkaan mahtuu erilaisia persoonallisuuksia ja kaikki sopivat mainiosti saman katon alle.”

Hakemusta kehiin

Lippulappujen sijaista voit myös lähettää pelkän CV:n tai linkin profiiliisi. Osoite on rekry@bitwise.fi ja viitteeksi voi laittaa: Jotain tarttis osata.