Bitwise Oy on energinen ja ennakkoluuloton ohjelmistotalo Tampereella, jossa työskentelee noin 110 ohjelmistoalan huippuosaajaa. Asiakkaillemme räätälöidyt ohjelmistoprojektimme liittyvät sulautetuista järjestelmistä web- ja mobiiliteknologioihin, data-analytiikkaan ja pilviosaamiseen saakka. Meihin luottavat Sandvik, Agco, Fintraffic, eGate ja monet muut alansa edelläkävijät. Työyhteisössämme panostamme täydellä sydämellä hyvinvointiin ja toimistomme viihtyisyyteen.

bitwise rekry

Etsimme työKAMua, joka osaa sekä kuunnella että ottaa koppia

Tuleva asiakkaasi on teollisuudenalan kansainvälinen markkinajohtaja, jonka moderneja työkoneita käytetään ympäri maailmaa. Asiakkuudelle on tyypillistä, että siinä alkaa ja päättyy hankkeita.  Asiantuntevassa ja itseohjautuvassa Scrum-tiimissäsi on noin 15 ohjelmistokehittäjää, jotka tekevät joka päivä töitä ihmisten turvallisuuden parantamisen ja päästöjen vähentämisen puolesta.

Meillä Key Account Managerin keskeisenä tehtävänä on kehittää, tukea ja ylläpitää avainasiakkuutta. Kyky ohjata ja neuvotella resursseja asiakkuuden käyttöön on tärkeää. Työtehtävääsi sisältyy suunnittelua, organisointia, projektin etenemisen seurantaa ja raportointia, mahdollisten ongelmien ratkaisemista, asiakkaalle viestintää, mahdollisten projektisuunnitelmaan tehtävien muutosten kontrollointia sekä projektiin liittyvää riskienhallintaa.

Tehtäväsi on myös toimia tiimisi lähihenkilönä sekä varmistaa sopiva työmäärä tiimin sisällä.

Tekninen tausta joko teollisuudesta tai ohjelmistokehityksestä auttaa sinua asiakkaan kanssa vuoropuhelussa. Olemme kuitenkin vakuuttuneita, että ilman teknistä taustaakin pärjää, kunhan on innostusta ja kiinnostusta kehittää omaa osaamistaan.

Työtehtävät pähkinänkuoressa:

  • Tehtävien priorisointi yhdessä asiakkaan kanssa
  • Työmääräarvioiden tekeminen yhdessä tiimin kanssa
  • Viikoittaiset palaverit asiakkaan tuoteomistajien ja testauksen kanssa
  • Projektin perehdytyksen järjestäminen ja siihen liittyvien dokumenttien ylläpito
  • Kuukausittaiset työraportit asiakkaalle
  • Osallistuminen asiakkuuden ohjausryhmään
  • Lähihenkilön tehtäviä, kuten kehityskeskustelut

Hae meille

Lisätietoja työtehtävästä voit kysyä arkipäivisin klo 14-16 välillä projektissa pitkään olleelta Jussilta puh.  040-5769188.

Lähetä CV:si viimeistään 12.12.2021 osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Key Account Manager

Hae heti?

Tässä on lomake, jonka kautta voit lähettää yhteystietosi meille vaikka heti. Voit halutessasi liittää mukaan CV:si tai jakaa linkin LinkedIn-profiiliisi. Ollaan yhteyksissä!

 

Pikahaku