Me olemme Bitwise

Bitwise Oy on energinen ja ennakkoluuloton ohjelmistotalo, jossa työskentelee noin 120 ohjelmistoalan huippuosaajaa. Asiakkaillemme räätälöidyt ohjelmistoprojektit liittyvät sulautetuista järjestelmistä web- ja mobiiliteknologioihin, data-analytiikkaan ja pilviosaamiseen saakka. Meihin luottavat SandvikAgcoFintrafficeGate ja monet muut alansa edelläkävijät. Panostamme täydellä sydämellä työyhteisömme hyvinvointiin ja toimistomme viihtyisyyteen.

Etsimme Java/Scala-kehittäjää

Olisikohan kotimatkalle voinut ohjelmoida vihreät valot, muuttaa nopeusrajoitusta tai välttää Rantatien tunnelin ruuhkahuippu kiertämällä toista kautta? Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä liikenteenohjauksen kulissien taakse.

Haemme Fintrafficin tieliikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmän toteutusprojektiin Java-backend-kehittäjää.  Suurin tarve on palvelinpuolen osaajalle, mutta myös kokemus Scala/ScalaFX-käyttöliittymätoteutuksesta on eduksi. Vaihtoehtoisesti myös .Net-käyttöliittymätoteutuksen ymmärryksestä on hyötyä. Työssäsi pääset kehittämään ihmisten liikennekäyttäytymistä ohjaavaa järjestelmää, joka vaikuttaa merkittävästi päivittäiseen turvallisuuteen Suomen teillä.

“Projektissa tehdään tärkeää työtä, jonka tulokset näkee joka päivä ajellessaan aamuruuhkassa. Samalla palautuu mieleen vastuu siitä, että järjestelmän täytyy toimia luotettavasti kellon ympäri. Tieliikennepäivystäjiä on aika vähän ja heidän vastuullaan on koko Suomen tieverkko. Järjestelmän kehittäjinä meidän täytyy tehdä päivystäjien työnteosta mahdollisimman kitkatonta, jotta he voivat keskittyä oikeisiin asioihin.”Aapo, design engineer

Tässä projektissa on tarjolla monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuus laaja-alaiseen osaamisen kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Tiimissämme Tampereella on paikka juuri sinulle, joka haluat varmistaa turvallisen kotimatkan kaikille teiden käyttäjille!

Hae mukaan kehittämään tulevaisuuden tieliikenteenohjausjärjestelmiä

Lisätietoja työtehtävästä antaa arkipäivisin klo 9-15 projektipäällikkömme Antti puh. 050 4420590.

Välttääksesi ruuhkat, lähetä CV:si viimeistään su 3.10.2021 mennessä: rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Java