Me olemme Bitwise

Bitwise Oy on energinen ja ennakkoluuloton ohjelmistotalo Tampereella, jossa työskentelee noin 120 ohjelmistoalan huippuosaajaa. Asiakkaillemme räätälöidyt ohjelmistoprojektit liittyvät sulautetuista järjestelmistä web- ja mobiiliteknologioihin, data-analytiikkaan ja pilviosaamiseen saakka. Työyhteisömme hyvinvointiin ja toimistomme viihtyisyyteen panostamme täydellä sydämellä.

Bitwise työpaikat

Haemme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa (meillä tuttavallisesti ICT-säätäjä)

Teknisesti orientoituneet bitwiserit kaipaavat toimeliasta järjestelmäasiantuntijaa oman IT-infrastruktuurin ja järjestelmien tekniseen ylläpitoon sekä kehittämiseen (AD, Exchange, kytkimet, VPN, Firewall).

Tukipyynnöt tulevat pääsääntöisesti tikettijärjestelmän kautta. Tavallisesti pyynnöt liittyvät käyttöoikeuksien ja lisenssien hallintaan, mutta tehtävälistalle voi ilmestyä myös Ansible konfiguraationhallintaa. Homma rullaa, jos sinulla on tietämystä ja/tai kokemusta Linux-palvelinylläpidosta (Ubuntu).

Saat myös isosti plussaa, jos hanskaat joitain seuraavista työtehtävistä tai olet innokas niitä opettelemaan: virtualisointi (KVM), pilvipalvelut tai skriptausta (Powershell, Unix shell).

Hae meille

Lisätietoja työtehtävästä antaa ICT-Ramimme rammer(at)bitwise.fi tai voit soitella hänelle puh. 040 766 7067 ke 20.10. ja ma 25.10. klo 12.00-15.00.

Lähetä CV:si su 7.11.2021 osoitteeseen: rekry (at)bitwise.fi, viitteellä: Järjestelmäasiantuntija