”Hei, minä olen Rami. Työssäni Bitwisellä teen järjestelmäylläpitoa Bitwisen ja sen asiakkaiden toiminnallisiin järjestelmiin sekä toimin Bitwisen tietoturvavastaavana ja tietosuojavastaavana. Ylläpidettäviin järjestelmiin kuuluu niin verkko-, palvelin-, tallennus- kuin pilviympäristöjä. Palvelut ovat kaikki business-kriittisiä ja katkot kalliita.

 Työ on mielenkiintoista, monipuolista, haastavaa ja vastuullista.

Yhtä todennäköisesti kohtaan työssäni konfiguraationhallinnan virtuaaliarkkitehtuurin suunnittelua kuin ruuvimeisselin pyöritystä läppäriasennuksissa. Kaikkea Ansiblesta ZFS:ään.”

 -Rami

Rami on viihtynyt Bitwisella jo 10 vuotta! Kuva on bitwiserien Itävallan reissulta parin vuoden takaa.

Haemme järjestelmäasiantuntijaa

Etsimme ICT-säätäjällemme Ramille toimeliasta ja pitkäaikaista työparia, jolla pysyy monta piuhaa kädessä. IT-infrastuktuurin kehitys ja ylläpito (AD, Exchange ja Linux-palvelin) ovat sinulle intohimo. Palomuuriin liittyvällä tietotaidolla takaat meidän ja asiakkaidemme turvallisuuden. Sinulla on vähintään palvelinvirtualisoinnin perusteet hallussa ja skriptauksesta saat irtopisteitä. Luonteeltasi olet omatoiminen neuvonikkari, jonka sormet syyhyävät nähdessäsi asentamattomat kytkinjohdot, työasemat ja oheislaitteet.

Työtehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee normaalioloissa toimistollamme Tampereella. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja työtehtävästä voit kysellä Ramilta rami.lehti(at)bitwise.fi.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen: rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Järjestelmäasiantuntija.