Me olemme Bitwise

Bitwise Oy on energinen ja ennakkoluuloton ohjelmistotalo Tampereella, jossa työskentelee noin 120 ohjelmistoalan huippuosaajaa. Asiakkaillemme räätälöidyt ohjelmistoprojektit liittyvät sulautetuista järjestelmistä web- ja mobiiliteknologioihin, data-analytiikkaan ja pilviosaamiseen saakka. Meihin luottavat Sandvik, Agco, Fintraffic, eGate ja monet muut alansa edelläkävijät. Panostamme täydellä sydämellä työyhteisömme hyvinvointiin.

Pyyhi työpöytä puhtaaksi ja aloita jotain uutta – Tule Bitwiselle full stack -kehittäjäksi!

Full stack –kehittäjänä pääset toteuttamaan laajaa kirjoa asiakkaille räätälöityjä sovellusalueita. Olemme toteuttaneet mm. kustomoituja verkkomyyntiratkaisuja, toiminnanohjausjärjestelmiä, karttapohjaisia portaaleja, mittausdataa visualisoivia sovelluksia, reaaliaikaisia kalustonhallintajärjestelmiä ja tähän päälle vielä kaikki se, mistä emme voi julkisesti kertoa.

Toivoisimme, että sinulla on kokemusta moderneista JavaScript-sovelluskehyksistä, kuten Angularista tai Reactista. Emme halua listata liikaa vaatimuksia, sillä kaikkea tarpeellista pystyy opettelemaan. Jos et vielä hallitse, niin ainakin sinulla on kiinnostusta opetella AWS-perusteet sekä halu työskennellä myös käyttöliittymän parissa.

Näin ensi alkuun meidän Mikko (kuvissa alla) tarvitsisi projektiin lisäkäsiä. Mikko on viihtynyt Bitwisella useamman vuoden ja ehtinyt käärimään hihansa monessa eri projektissa. Vuosien varrella hän on tallentunut filmille useasti myös työyhteisömme eri aktiviteeteissa. Voit tutustua Mikkoon tarkemmin täällä.

bitwise full stack

Hae meille

Ole utelias ja kysy lisää työtehtävästä projektipäälliköltämme Jarilta jari(at)bitwise.fi tai voit myös laittaa viestiä Mikolle mikko(at)bitwise.fi.

CV:n pyydämme lähettämään osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi viitteellä: Full Stack, niin HR-henkilömmekin voivat tutustua sinuun.

 

Hae heti?

Tässä on lomake, jonka kautta voit lähettää yhteystietosi meille vaikka heti. Voit halutessasi liittää mukaan CV:si tai jakaa linkin LinkedIn-profiiliisi. Ollaan yhteyksissä!

Pikahaku