Bitwise Oy on energinen ja ennakkoluuloton ohjelmistotalo, jossa työskentelee noin 110 ohjelmistoalan huippuosaajaa. Asiakkainamme on mm. tunnettuja teollisuudenalan yrityksiä. Asiakkaillemme räätälöidyt ohjelmistoprojektit liittyvät sulautetuista järjestelmistä web- ja mobiiliteknologioihin. Meihin luottavat Sandvik, Agco, Fintraffic, eGate ja monet muut alansa edelläkävijät. Panostamme täydellä sydämellä työyhteisömme hyvinvointiin ja toimistomme viihtyisyyteen.

Oletko se sinä?

Asiakkaasi on globaaleilla markkinoilla toimiva, edistyneitä liikkuvia työkoneita suunnitteleva ja valmistava yritys. Projektin tiimoilta pääset kehittämään ohjelmistoja työkoneisiin, työmaanhallintaan, laite- ja varaosamyyntiin, huolto- ja ylläpitopalveluihin sekä muihin pitkäaikaisen asiakkaamme liiketoimintaa tukeviin toimintoihin. Halutessasi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös projektin käytäntöihin ja työkaluihin.

Ketterään n. 10 henkilön kehitystiimiisi kuuluu frontend- ja backend-kehittäjiä sekä UI/UX -suunnittelijoita. Tiimisi toivoo, että sinulla olisi kokemusta jostain modernista web-sovelluskehyksestä (kuten Angular, React tai Vue) ja että TypeScript sekä keskitetty tilanhallinta olisi sinulle jo ennestään tuttuja käsitteitä. Olemme erityisen iloisia, jos sinulla on kokemusta Angularista (2+) ja RxJS:stä.

Tiimistä löytyy vankkaa ja monialaista kokemusta ja osaamista, jota myös jaetaan mielellään muiden tekijöiden kesken. Katselmointi ja sparraaminen on tiimissä arkipäivää, joten haastavimpiakaan solmuja ei tarvitse yrittää avata yksin. Tervetuloa tiimiimme 😊

Lisätietoja

Ohjelmistokehittäjämme Tommi kertoo sinulle mielellään lisää työtehtävästä. Tommille voit soitella arkipäivisin kello 9-16 puh. 040 5268 182.

Hae meille

Lähetä CV:si rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Frontti.

Hae heti?

Pikahaku