Linux/Kernel -gurumme hakee lisävoimia tiimiinsä:

”Kaivattaisiin matalan tason yleistietoa Linux-järjestelmistä, joka on sen verran laaja alue, että hieman hankalaa poimia yksittäisiä asioita, eikä kukaan kuitenkaan kaikesta voi tietää… Ehkä jotain C-rajapinnat, Linux-ajurit, kääntäjät, kirjastot, debuggaus, joihin liittyviä asioita ovat mm: strace, Valgrind, GCC, ld.so, X.org, inittab, SystemD, syscalls, POSIX, BSD sockets, iptables, DBus, eli jos noista olisi jotkin tuttuja tai tietää mitä ne ovat, niin olisi hyvä.

Sitten on Linux-sovitukset sulautetuille laitteille, ja tähän liittyvät Linux-kernelin ja -ajureiden lisäksi esim. uBoot, device treet, firmwaren rakennus (esim. Buildroot, Yocto), Busybox. Mutta tämäkin on sellainen, että ilmankin varsinaista sulakokemusta voi pärjätä, jos muuten ovat Linux-järjestelmät riittävän tuttuja, itsellänikinhän oma kokemus ennen Bitwiseä on lähes kokonaan työpöytä-Linuxista.”

Asiakkaanamme on toimialansa johtava teollisuuden yritys, joka valmistaa liikkuvia koneita raskaaseen teollisuuteen ja vaativiin ympäristöihin. Mielenkiintoiset projektit tarjoavat sinulle mahdollisuuden oppia uutta mm. koneenohjaukseen tarkoitetuista tietokoneista, io-laudoista ja antureista joissa Linux-järjestelmämme pyörivät. Koodikielinäsi on C/C++ ja erityisosaamisena Linux-järjestelmien sielunelämä.

Olet meille tärkeä

Kasvustamme huolimatta, olemme säilyttäneet lintukotomaisen työyhteisön, jossa on matala organisaatiorakenne. Rento ilmapiiri ja hurtti huumori takaavat hyvän tekemisen meiningin. Modernit teknologiat, projektikierto ja uuden oppiminen pitävät yllä mielenkiintoasi ja kasvattavat osaamistasi. Jokainen työntekijä on meille tärkeä.

Lähetä meille hakemuksesi

Lähetä CV:si rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Linux

Lisätietoja työtehtävästä saat projektipäälliköltämme Oskarilta puh. 045 1271861