Bitwise on 100+ osaajan tamperelainen ohjelmistotalo. Meillä ainutlaatuiset yksilöt muodostavat yhdessä osaajien yhteisön. Kaikkia yhdistävänä tekijänä on mielenkiinto ohjelmointiin ja ongelmanratkaisuun. Ovemme ovat aina avoinna uusille kyvyille, jotka jakavat intohimomme koodiin. Meillä olet omiesi joukossa ja teemme kaikkemme, että sinä voit keskittyä olennaiseen.

 Ennennäkemättömiä ominaisuuksia koneenohjausjärjestelmiin

”Hei, olen Perttu. Kehitän koneenohjausjärjestelmiä liikkuviin työkoneisiin. Työskentelen enimmäkseen laitteistoläheisen ohjelmoinnin parissa, mutta työhöni kuuluu monipuolisesti muitakin tehtäviä aina graafisten käyttöliittymien toteutuksesta testiautomaatioon ja kouluttamiseen. Päivittäisiä työkalujani ovat C++, Codesys, Qt ja Python.

Pidän siitä, kun pääsen tekemään uusiin koneenohjausjärjestelmiin ennennäkemättömiä ominaisuuksia, ja nähdä niiden toimivan käytännössä. Nähdä koneen liikkuvan millisekunnilleen ja millimetrilleen suunnitellulla tavalla. Projektit tehdään tiiviissä yhteistyötä asiakkaan kanssa, ja ohjelmointiosaamisen lisäksi pääsen kehittämään tuntemustani asiakkaan sovellusalueesta.

Mieleeni on erityisesti jäänyt projekti, jossa kehitimme uuden koneenohjausjärjestelmien tuoteperheen puhtaalta pöydältä vanhan tilalle, ja ensimmäisen prototyypin sen pohjalta.  Tässä projektissa pääsin perehtymään koneenohjausjärjestelmien sovellusalueeseen syvällisesti, ja rakentamaan uutta ja parempaa vanhan tilalle. Sain siitä myös aiheen diplomityölleni. Onnistunut projekti on sittemmin poikinut useita jatkoprojekteja, ja kiinnostavaa tekemistä riittää vielä pitkälle tulevaisuuteen.”

Bitwise Tampere

Haemme C++ / Qt –ohjelmistokehittäjää

Kuten Perttu totesi, kiinnostavaa tekemistä löytyy pitkälle tulevaisuuteen. Projektitiimiin haetaan kokenutta C++ / Qt –osaajaa, joka suunnittelee ja kehittää ohjelmistoa asiakkaan kanssa yhteistyössä. Meillä voit syventää ja laajentaa omaa osaamistasi niin pitkälle kuin uteliaisuutta riittää.

Kiinnostavaan tekemiseen pääset käsiksi lähettämällä CV:si osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: C++/Qt

Jäikö jokin askarruttamaan? Voit kysyä lisää projektista ja työtehtävästä projektipäälliköltämme Timolta: timo.mustikkamaa@bit­wi­se.fi / puh. 040 1272 733.

Toivomme, että näemme sinut ainakin ajoittain toimistollamme Tampereella.

Hae heti?

Tässä on lyhyt lomake, jonka kautta voit lähettää yhteystietosi meille vaikka heti. Voit halutessasi liittää mukaan CV:si tai jakaa linkin LinkedIn-profiiliisi. Ollaan yhteyksissä!