”Moi, olen Henri. Työskentelen Bitwisella sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehityksen parissa. Vuosien varrella tekemääni ohjelmakoodia on päätynyt ajoon monenlaiseen laitteeseen pienistä, kädessä kulkevista laitteista aina kymmenien tonnien painoisiin, pyörillä kulkeviin koneisiin asti – ja joskus koodi ei päädy loppulaitteeseen ollenkaan, vaan se toimii apuna kehityksessä, buildauksessa tai testauksessa. Myös kolmannen osapuolen kirjastojen kääntäminen ja pienten parannusten tekeminen niihin ovat tulleet tutuiksi.

Tykkään työssäni siitä, että pääsen hyödyntämään ajan tasalla olevia työkaluja. Esimerkiksi C++17 on meillä ollut käytössä jo parin vuoden ajan. Uudet ominaisuudet mahdollistavat sen, että koodissa voi ytimekkäämmin ja selkeämmin ilmaista, mikä on kyseisessä kohdassa koodin tarkoitus ja aikomus.

Mieleeni on jäänyt urani alkuajalta projekti, jossa tehtiin muun muassa testiympäristö eräälle koneenohjaussovellukselle. Tuossa vaiheessa uraa oli opettavaista lukea ja debugata koneenohjaussovelluksen vanhaa koodia, ja sen vastapainoksi pääsi kirjoittamaan uutta koodia testiympäristöön ja sen simulaattorikomponentteihin. Oli myös mukava olla projektissa mukana lähes sen alusta aina jonkinlaiseen päätepisteeseen asti.” -Henri

Haemme C++ / Qt -ohjelmistokehittäjää

C++ / Qt -osaaja, haluaisitko uppoutua yhtä monipuolisiin työtehtäviin kuin Henri?

Lähetä CV:si 24.7. mennessä osoitteeseen: rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: C++/Qt.

Ps. Toivomme, että näemme sinua ainakin joskus toimistollamme Tampereella.

Hae heti?

Tässä on lomake, jonka kautta voit lähettää yhteystietosi meille vaikka heti. Voit halutessasi liittää mukaan CV:si tai jakaa linkin LinkedIn-profiiliisi. Ollaan yhteyksissä!

Pikahaku