Oletko aina halunnut tietää miten tieliikenteen ohjaus todellisuudessa toimii? Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä behind the scenes, sillä haemme merkittävään liikenneinfraan liittyvään projektiimme backend osaajaa. Toivomme että sinulle on jo kertynyt kokemusta ohjelmoinnista Javalla ja sovelluskehityksestä Spring Bootilla. Tietokannoista tunnet muun muassa postgreSQL. Versionhallintajärjestelmänä käytämme Gittiä ja projektihallinnassa Jiraa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Ohjelmisto-osaajista koostuva lämminhenkinen tiimimme tukee sinua työtehtävässä onnistumisessa. Mielenkiintoinen monitoimittajaprojekti on jaettu useampaan pienempään ketterästi kehitettävään kokonaisuuteen, ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen.

Tule mukaan vaikuttamaan tulevaisuuden liikenteenohjaukseen!

Olet meille tärkeä

Olemme Bitwisessä säilyttäneet lintukotomaisen työyhteisön, kasvusta huolimatta. Rento ilmapiiri ja hurtti huumori takaavat hyvän tekemisen meiningin. Modernit teknologiat, projektikierto ja uuden oppiminen pitävät yllä mielenkiintoasi ja kasvattavat osaamistasi. Jokainen työntekijä on meille tärkeä.

Lähetä meille hakemuksesi

Lähetä CV:si rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Java

Lisätietoja työtehtävästä antaa ohjelmistosuunnittelijamme Ilkka 040-8259387 ja Matti 040-8014495.