Bitwise on 100+ osaajan tamperelainen ohjelmistotalo. Meillä ainutlaatuiset yksilöt muodostavat yhdessä osaajien yhteisön. Kaikkia yhdistävänä tekijänä on mielenkiinto ohjelmointiin ja ongelmanratkaisuun. Ovemme ovat aina avoinna uusille kyvyille, jotka jakavat intohimomme koodiin. Meillä olet omiesi joukossa ja teemme kaikkemme, että sinä voit keskittyä olennaiseen.

Ohjelmistokehitystä laatu edellä

”Moi, olen Mikael. Teen töitä Bitwisellä sulautettujen ohjausjärjestelmien ohjelmistojen parissa. Suurimman osan koodista kirjoitan C-kielellä, mutta myös C++ ja Python pyörivät projektissa aktiivisesti mukana. Ajastani pääosan kehitän uutta ohjelmistoa projektin mikrokontrollerialustalla, mutta työnkuvaani kuuluu myös testausta sekä omien työkalujen kehittämistä.

Parasta työssäni on tieto siitä, että laatu merkitsee. Koodin on toimittava nyt ja kahdenkymmenen vuoden kuluttua. Kehitykseen liittyykin paljon laadunvalvontaa. Kaikki ratkaisut on tehtävä sekä luotettavuus että turvallisuus silmällä pitäen. Työtä pitää mielenkiintoisena myöskin se, että pääsee vaihtamaan matalan tason laiteohjainkehityksestä Python-scriptiin ja takaisin. Pidän paljon myös siitä haasteesta, minkä tarkat suorituskykyvaatimukset ja rajoitetut järjestelmäresurssit tuovat.

Mieleenpainuvimpia hetkiä on ne, jolloin olen päässyt kehittämään jotain täysin uutta apunani vain datasheetti ja spesifikaatiot, ja lopputulos toimii nopeasti oikein.” – Mikael

C-ohjelmistokehittäjä

Tule C-ohjelmistokehittäjäksi Bitwiselle – sulautettuja järjestelmiä kohta 20 vuotta!

Haemme osaajaa sulautettuihin järjestelmiin liittyvän laitetyypin integrointiin koneenohjausjärjestelmään sekä siihen liittyvään sovelluskehitykseen. Projektissa käytettävät teknologiat ovat C, C++, Qt, Python ja Embedded Linux.

Ohjelmistosuunnittelijoillamme on tärkeä rooli sulautettujen reaaliaikaisten sovellusalustojen kehityksessä. Ohjelmisto-osaamistamme löydät esimerkiksi liikkuvista työkoneista, hitsausrobotiikasta, rekisterintunnistuksesta, sensoripohjaisista mittausjärjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista ja autoteollisuudesta. Kun asiakkaamme tarvitsevat toimintavarman ratkaisun, he tietävät mistä sellaisen saa. Sulapuolen kokemusta meille on kertynyt jo pian 20 vuoden ajalta.

Hae meille

Mikaelin ja muiden laitteistoläheisten bitwisereiden työkaveriksi voit päästä lähettämällä CV:si osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: C-ohjelmistokehittäjä.

Jäi­kö jo­kin as­kar­rut­ta­maan? Li­sä­tie­to­a teh­tä­väs­tä voit ky­sy­ä ohjelmistokehittäjältämme Tuomakselta, joka tuntee projektin kuin omat taskunsa: tuomas.toivola@bit­wi­se.fi / puh. 0407188280.

Hae heti?

Tässä on lyhyt lomake, jonka kautta voit lähettää yhteystietosi meille vaikka heti. Voit halutessasi liittää mukaan CV:si tai jakaa linkin LinkedIn-profiiliisi. Ollaan yhteyksissä!