Sulautettuja järjestelmiä kohta 20 vuotta

Bitwise on lähes kaksikymmentävuotisen taipaleensa aikana tullut erityisen tunnetuksi sulapuolen osaamisesta. Jos asiakas tarvitsee toimintavarman ratkaisun extreme-olosuhteisiin, he tietävät mistä sellaisen saa. Siksi meiltä löytyy pitkiä asiakkuuksia laitteistoläheisen ohjelmoinnin parista. Ohjelmisto-osaamistamme löydät esimerkiksi liikkuvista työkoneista, liikenneinfrasta, hitsausrobotiikasta, rekisterintunnistuksesta, sensoripohjaisista mittausjärjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista ja autoteollisuudesta.

Osaaminen houkuttelee osaamista, joten vuosien aikana taloon on kertynyt iso joukko sulapuolen tyyppejä, joiden tekeminen ällistyttää joka päivä. Tässä porukassa viihdyt varmasti, jos sulautetut järjestelmät, elektroniikka, kolvaus, kahvipöytäkeskustelu euklidisesta geometriasta tai ylipäätään kaikenlainen kiinnostava ongelmanratkaisu on sinun juttusi.

Etsimme sinua C-ohjelmistokehittäjä

Toivoisimme, että sinulla olisi jonkin verran kokemusta laitteistoläheisestä koodauksesta, sulautetuista järjestelmistä sekä tietysti ongelmanratkaisijan asenne. Seuraavista on hyötyä, mutta kaikkea ei tarvitse osata: C++, Python, mikrokontrollerit, elektroniikka / piirikaavioiden lukutaito ja CAN-väylät. Olemme vakuuttuneita, että osaamisesi syvenee meillä työn parissa.

Teemme kaikkemme, että sinä pääset keskittymään ydinosaamistasi vastaaviin tehtäviin. Siivoamme turhan tekemisen järkevän tekemisen tieltä, että kehittäjämme eivät käytä arvokasta aikaansa byrokratiaan ja lippulappujen täyttämiseen. Sadan hengen pumppu pysyy ketteränä jos niin halutaan (ja me haluamme).

Töissä viihtymisen puolesta

Jokaiselle 100+ bitwiserille on paikka omalla toimistollamme Tampereen Viinikassa. Toisin sanoen meillä olet omiesi parissa ja näet rakkaita asiakkaitamme vähän harvemmin, mutta näet kuitenkin. Tiimimme määrittelevät itse etätyökäytäntönsä.

Panostamme toimiston viihtyisyyteen täydellä sydämellä. Peruskalustuksesta meiltä löytyy biljardia, vapaassa käytössä olevaa kattoterassia ja saunaa, KoodaiLevi ja oma kuntosali. Talossamme on myös täysin uniikki rooli, Äiti Aurinkoinen, joka pitää huolen mm. talon välipalapuolesta ja siitä, että meillä on edes joku roti hilavitkuttimien määrässä paloturvallisuuden kannalta. Äiti Aurinkoisen Pullaa tarjolla! -viestin kilahtaessa pääsee todistamaan maailman nopeimpia työpisteiltä poistumisia. Palohälytyskään ei todennäköisesti pystyisi samaan.

bitwise c-koodari

Hae meille

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: C-ohjelmistokehittäjä tai hae meidän pikahakulomakkeen kautta.

Kysy lisää ja Tuomas vastaa: tuomas@bitwise.fi. Tuomas on viihtynyt Bitwisella sulaprojektien parissa useamman vuoden, joten hän tuntee hommat kuin omat taskunsa.

Hae heti?

Tässä on lomake, jonka kautta voit lähettää yhteystietosi meille vaikka heti. Voit halutessasi liittää mukaan CV:si tai jakaa linkin LinkedIn-profiiliisi. Ollaan yhteyksissä!

Pikahaku C/C++