“Moro, minä olen Mikko. Työssäni Bitwisella teen ohjelmistokehitystä sulautettuihin ohjausjärjestelmiin. Pääasiallisena työkaluna on C-kieli ja koodia tehdään mikrokontrollereihin, joissa on käytettävissä niukasti resursseja ja tiukat reaaliaikavaatimukset. Muita yleisesti käytettyjä työkaluja ovat C++ ja Python – näillä tehdään testausta ja erilaisia työkaluja kehitystä tukemaan.

Työ on mielenkiintoista ja haastavaa, siinä on hyötyä monenlaisista erilaisista taidoista. Yhtenä päivänä saatat kehittää matalan tason laiteajuria mikrokontrollerille oskilloskooppia ja logiikka-analysaattoria hyödyntäen, toisena rakentaa tarvitsemaasi johtosarjaa tutkien samalla eletkroniikkasuunnittelijan tekemiä kaavioita, ja kolmantena pohtia koko järjestelmän ohjelmistoarkkitehtuuria.

Yksi erityisen mieleenpainuva projekti oli portata ohjausjärjestelmä yhdeltä rauta-arkkitehtuurilta toiselle. Päävastuu työstä oli minulla. Projektin lopuksi olikin hienoa olla asiakkaan tehtaan laboratoriossa seuraamassa, kuinka lopputuote heräsi henkiin ja toimi kuten pitikin.” –Mikko

Haemme C-ohjelmistokehittäjää

Ohjelmistosuunnittelijoillamme on tärkeä rooli sulautettujen reaaliaikaisten sovellusalustojen kehityksessä. Ohjelmisto-osaamistamme löydät esimerkiksi liikkuvista työkoneista, liikenneinfrasta, hitsausrobotiikasta, rekisterintunnistuksesta, sensoripohjaisista mittausjärjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista ja autoteollisuudesta. Kun asiakkaamme tarvitsevat toimintavarman ratkaisun, he tietävät mistä sellaisen saa.

Mikon ja muiden laitteistoläheisten bitwisereiden työkaveriksi voit päästä lähettämällä CV:si osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: C-ohjelmistokehittäjä.

Toimistomme sijaitsee Tampereella.