Me olemme Bitwise

Bitwise on tamperelainen softatalo, jossa työskentelee 110+ ohjelmistoalan osaajaa. Kädenjälkemme on löydettävissä esimerkiksi liikkuvista työkoneista, liikenneinfrasta, hitsausrobotiikasta, rekisterintunnistuksesta, sensoripohjaisista mittausjärjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista ja autoteollisuudesta. Meihin luottavat Sandvik, Agco, Fintraffic, eGate ja monet muut alansa edelläkävijät.

Osaaminen houkuttelee osaamista, joten vuosien aikana taloon on kertynyt iso joukko softa-alan tyyppejä, joiden tekeminen ällistyttää joka päivä. Tässä porukassa viihdyt varmasti, jos kaikenlainen kiinnostava ongelmanratkaisu ja vaikkapa kahvipöytäkeskustelu euklidisesta geometriasta on sinun juttusi.

Etsimme C#-kehittäjää

Olisikohan kotimatkalle voinut ohjelmoida vihreät valot, muuttaa nopeusrajoitusta tai välttää Rantatien tunnelin ruuhkahuippu kiertämällä toista kautta? Miten suomalainen liikenteenohjaus toimii?

Etsimme Fintrafficin tieliikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmän toteutusprojektiin C#-kehittäjää. Työsi pääpiste on WPF työpöytäsovelluksen kehittämisessä. Toivomme, että sinulla on jo muutama kilometri takana käyttöliittymäpuolen kehittäjänä.

Palvelinpuolen (Java) ymmärryksestä on työssä hyötyä, mutta se ei ole vaatimus. Tässä projektissa on tarjolla monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuus laaja-alaiseen osaamisen kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Jos sinulla on kiinnostusta full stack –tekemiseen, tässä tiimissä on taatusti mahdollisuus laajentaa osaamistaan niin pitkälle kuin uteliaisuutta riittää.

“Projektissa tehdään tärkeää työtä, jonka tulokset näkee joka päivä ajellessaan aamuruuhkassa. Samalla palautuu mieleen vastuu siitä, että järjestelmän täytyy toimia luotettavasti kellon ympäri. Tieliikennepäivystäjiä on aika vähän ja heidän vastuullaan on koko Suomen tieverkko. Järjestelmän kehittäjinä meidän täytyy tehdä päivystäjien työnteosta mahdollisimman kitkatonta, jotta he voivat keskittyä oikeisiin asioihin.” – Aapo, design engineer projektissa.

Tiimissämme Tampereella on paikka sinulle, joka haluat varmistaa turvallisen kotimatkan kaikille teiden käyttäjille.

Töissä viihtymisen puolesta

Jokaiselle bitwiserille on paikka omalla toimistollamme Tampereen Viinikassa. Toisin sanoen meillä olet omiesi parissa ja näet rakkaita asiakkaitamme vähän harvemmin, mutta näet kuitenkin. Tiimimme määrittelevät itse etätyökäytäntönsä. Meidän tehtävämme on taata sinulle sujuva arki, että sinä voit keskittyä rauhassa olennaiseen.

Panostamme toimiston viihtyisyyteen täydellä sydämellä. Peruskalustuksesta meiltä löytyy biljardia, vapaassa käytössä olevaa kattoterassia ja saunaa, KoodaiLevi ja oma kuntosali alakerrassa. Talossamme on myös täysin uniikki rooli, Äiti Aurinkoinen, joka pitää huolen mm. talon välipalapuolesta ja siitä, että meillä on edes joku roti hilavitkuttimien määrässä paloturvallisuuden kannalta. Äiti Aurinkoisen Pullaa tarjolla! -viestin kilahtaessa pääsee todistamaan maailman nopeimpia työpisteiltä poistumisia. Palohälytyskään ei todennäköisesti pystyisi samaan.

Hae meille

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: C# tai hae meidän pikahakulomakkeen kautta.

Projektipäälliköltämme Antilta voit kysyä tehtävästä lisää: 050 442 0590

Hae heti?

Tässä on lomake, jonka kautta voit lähettää yhteystietosi meille vaikka heti. Voit halutessasi liittää mukaan CV:si tai jakaa linkin LinkedIn-profiiliisi. Ollaan yhteyksissä!

Pikahaku