Me olemme Bitwise

Bitwise Oy on energinen ja ennakkoluuloton ohjelmistotalo, jossa työskentelee noin 120  ohjelmistoalan huippuosaajaa. Asiakkainamme on mm. tunnettuja teollisuudenalan yrityksiä. Asiakkaillemme räätälöidyt ohjelmistoprojektit liittyvät sulautetuista järjestelmistä web- ja mobiiliteknologioihin. Meihin luottavat Sandvik, Agco, Fintraffic, eGate ja monet muut alansa edelläkävijät. Panostamme täydellä sydämellä työyhteisömme hyvinvointiin ja toimistomme viihtyisyyteen.

Etsimme C/C++ ohjelmistokehittäjää, jolla on ymmärrystä mikrokontrolleista ja elektroniikasta

C/C++-osaajan unelmaprojekti tarjolla! Asiakkaamme on Pirkanmaalainen PK-yritys, joka on kansainvälisestikin alansa terävintä kärkeä omassa tuotesegmentissään. Kehitämme sulautettuja ohjelmistoja pienhiukkasten määrää ja kokoa havainnoiviin mittalaitteisiin sekä mittausten apulaitteisiin. Nämä ohjelmistot lukevat laitteiden sensoreita, tekevät mittauksista analyyseja, säätävät mittausprosesseja ja tallentavat sekä mittauksia että analyyseja. Osassa laitteita on graafisia ja tekstipohjaisia käyttöliittymiä, joiden avulla seurataan mittauksia ja ohjataan mittausprosesseja. Osa laitteista toimii itsenäisesti.

Softaa tehdään baremetal-alustalle, joten ymmärrys mikrokontrollerien toiminnasta on oleellisen tärkeää. Pystyt kirjoittamaan ja ylläpitämään oheislaiteajureita. Lisäksi jonkinlainen tietämys elektroniikasta on hyödyksi, että osaat lukea piirikaavioita.

Kokenut konkarimme Tuomas (kuvassa) on tukenasi, kun sukellat sulautettujen mittalaitteiden maailmaan. Emme kuitenkaan hae ihan noviisia, sillä työtehtävä vaatii itsenäistä työotetta. Hommassa pääset osaksi huipputeknologian tuotekehitystä osana pientä tk porukkaa.

Ps. Jos haluat kurkata Bitwisen toimistolle, Tuomaksen työpisteen 360-videon löydät kohdasta 2:33.

Lisätietoja

Tehtävästä voit kysyä lisää Tuomakselta tuomas(at)bitwise.fi

Hae meille

Lähetä CV:si ja hakemuksesi rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: C++/mikrokontrollerit

 

Hae heti?

Tässä on lomake, jonka kautta voit lähettää yhteystietosi meille vaikka heti. Voit halutessasi liittää mukaan CV:si tai jakaa linkin LinkedIn-profiiliisi. Ollaan yhteyksissä!

Pikahaku C/C++