”Alussa olivat autotalli, tietokone -ja Hessu.” Nyt meitä on jo lähes 100! Bitwise Oy on suomalaisomisteinen yritys, jossa myös omistajat koodaavat kädet savessa. Osaamiseemme ohjelmistokehityksessä ja sulautettujen järjestelmien suunnittelussa luottavat monet tunnetut yritykset kuten SandvikAgco, Environics ja Visedo.

Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan ohjelmistoprojektiin, jossa pitkäaikainen asiakkaamme toimittaa sähköisiä sekä hybridivoimansiirtojärjestelmiä raskaaseen teollisuuteen ja vaativiin ympäristöihin. Toivomme sinulta kokemusta laitteistonläheisestä ohjelmoinnista C/C++:lla. Myös rinnakkaisuus, reaaliaikajärjestelmät ja elektroniikka voivat olla sinulle tuttuja. Eikä haittaisi, jos sinulla olisi kokemusta Pythonista sekä Google testistä. Sadan vuoden kokemusta tärkeämpää on kuitenkin kyky ja halu oppia.

Olet meille tärkeä

Kasvustamme huolimatta, olemme säilyttäneet lintukotomaisen työyhteisön, jossa on matala organisaatiorakenne. Rento ilmapiiri ja hurtti huumori takaavat hyvän tekemisen meiningin. Modernit teknologiat, projektikierto ja uuden oppiminen pitävät yllä mielenkiintoasi ja kasvattavat osaamistasi. Jokainen työntekijä on meille tärkeä.

Lähetä meille hakemuksesi

rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Software Engineer

Lisätietoja työtehtävästä antaa arkisin klo 8-16 ohjelmistosuunnittelijamme Henrik puh. 044 744 9078