Koodiamme löytyy kaikkialta, jopa avaruudesta. Jos asiakas tarvitsee laadukkaan ratkaisun, he tietävät mistä sellaisen saa. Siksi meiltä löytyy pitkiä asiakkuuksia laitteistoläheisen ohjelmoinnin parista. Osaamiseemme ohjelmistokehityksessä luottavat monet tunnetut suomalaisyritykset kuten Sandvik, Agco, Environics ja Visedo. Ohjelmistosuunnittelijoillamme on tärkeä rooli sulautettujen reaaliaikaisten sovellusalustojen kehityksessä. Räätälöityjä ohjelmistoprojekteja meillä on liittyen työkoneisiin, videojärjestelmiin, satama-automaatioon, hitsausrobotiikkaan ja latausjärjestelmiin.

Jotain tarttis osatakin

Hallitset sulavasti sulautetut järjestelmät ja ymmärrät kestävän ohjelmistokehityksen merkityksen. Löydät Linux-ytimeen pohjautuvia sulautettuja järjestelmiä sekä leivänpaahtimesta että robotti-imurista. Portfoliostasi löytyy taito tehdä C/C++ -koodia. Rinnakkaisuus ja reaaliaikajärjestelmät ovat sinulle tuttuja, myös  elektroniikan ymmärryksestä on hyötyä.

Olet meille tärkeä

Olemme Bitwisessä säilyttäneet lintukotomaisen työyhteisön, kasvusta huolimatta. Rento ilmapiiri ja hurtti huumori takaavat hyvän tekemisen meiningin. Modernit teknologiat, projektikierto ja uuden oppiminen pitävät yllä mielenkiintoasi ja kasvattavat osaamistasi. Teemme kaikkemme, ettei aikasi kulu byrokratian ja lippulappujen pyörittämiseen, vaan saat keskittyä siihen minkä osaat parhaiten.

Meillä teet töitä omalla toimistolla, muiden bitwisereiden kanssa. Siksi panostamme ennemmän kuin paljon yleiseen viihtyvyyteen. Peruskalustuksesta meiltä löytyy esimerkiksi biljardipöytä, kuntosali, KoodaiLevi sekä vapaassa käytössä oleva saunatila. Lisäksi toimistollamme häärii Äiti Aurinkoinen, joka pitää huolen mm. talon välipalapuolesta. Joskus on itse leivottua pullaa, joskus terveellistä pupunruokaa. Muita kivoja etujuttuja löytyy alempaa.

Jokainen työntekijä on meille tärkeä.

Hae meille

Lähetä meille CV:si rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: C/C++