Maailman ensimmäinen hybridikäyttöinen vaakapora, sähkökäyttöinen Turun Pikkuföri, hybridimetsäharvesteri… Ohjelmistosuunnittelijoillamme on tärkeä rooli sulautettujen reaaliaikaisten sovellusalustojen kehityksessä, jotka toteuttavat mm. kenttäväyläpinoja, laiteajureita ja diagnostiikkamoduuleja. Sovellusalustaa käytetään esimerkiksi inverttereissä, taajuusmuuntajissa, generaattorissa, verkkohakkureissa ja sähköverkon komponenteissa.

Tiimissämme, joka kehittää ja toteuttaa tehokkaita teknisiä ohjelmistoratkaisuja ja luo kestävän tulevaisuuden infrastruktuuria, olisi paikka juuri sinulle.

Toivomme sinulta kokemusta laitteistonläheisestä ohjelmoinnista C/C++:lla. Eikä haittaisi, jos sinulla olisi kokemusta myös Pythonista. Myös rinnakkaisuus, reaaliaikajärjestelmät ja elektroniikka voivat olla sinulle tuttuja.

Olet meille tärkeä

Olemme Bitwisessä säilyttäneet lintukotomaisen työyhteisön, kasvusta huolimatta. Rento ilmapiiri ja hurtti huumori takaavat hyvän tekemisen meiningin. Modernit teknologiat, projektikierto ja uuden oppiminen pitävät yllä mielenkiintoasi ja kasvattavat osaamistasi. Jokainen työntekijä on meille tärkeä.

Lähetä meille hakemuksesi rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: C/C++