C/C++-ohjelmistokehittäjälle pitkäaikaisia asiakkaita ja monipuolisia projekteja

Teemme kaikkemme, että sinä pääset keskittymään ydinosaamistasi vastaaviin tehtäviin tai pääset tekemään jotain sellaista, johon sinulla ei ole ollut mahdollisuutta aikaisemmissa työpaikoissasi. Ohjelmistokehittäjämme ovat kehittäneet sulautettuja ohjelmistoja C/C++:lla esimerkiksi pienhiukkasten määrää ja kokoa havainnoiviin mittalaitteisiin, liikkuviin työkoneisiin ja terveysteknologiaan. Etsimme sinua, C/C++-ohjelmistokehittäjä. Rinnakkaisuuden, reaaliaikajärjestelmien ja kenttäväyläprotokollien tuntemuksesta on hyötyä.

Takaamme sinulle työrauhan

Et ole yksin, vaan meillä on reilu 100 ohjelmistokehittäjää, jotka ovat valmiita auttamaan sinua. Vakavaraisuutemme takaa sinulle rauhan keskittyä itse tekemiseen.

Tuemme yhteenkuuluvuutta sekä hyvinvointiasi

Yrityskulttuurimme rakentuu yhteenkuuluvuuden ja yhdessä tekemisen ympärille. Yhteisöllisyys on yksi Bitwisen yrityskulttuurin kivijaloista, jota tuemme kaikin mahdollisin tavoin. Yhteisillä kahvitauoilla pääset nauttimaan Äiti Aurinkoisen maukkaista tarjottavista ja halutessasi voit lyöttäytyä mukavaan juttuseuraan, pelaamaan biljardia tai kokoamaan palapeliä. Hyvinvoinnistasi pidämme huolta esimerkiksi joogan ja hierojan avulla, ja omalta kuntosaliltamme löytyy paljon rautaa kolisteltavaksi. Lähimatkailua voit toteuttaa KoodaiLeville.

Hae meille

Lähetä meille CV:si tai vaikkapa linkki LinkedIn-profiiliisi maanantaihin 10.8.2020 mennessä osoiteeseen rekry@bitwise.fi ja viitteellä: C/C++

Toimistomme eli työpaikkasi sijaitsee Tampereella.