Saitko herkkujen
lisäksi naamarin?
Jatka lukemista

Tämä on jo kolmas vuosi, kun Bitwisen joulupaketista löytyy suomalaisia herkkuja. Lähiruokateema on ollut siitä mukava, että tuetaan kotimaisia pienyrittäjiä. Mutta toisaalta sekin on kätevää, ettei lahjottavillemme jää nurkkiin kaikenlaisia BITWISE-brändättyjä hilavitkuttimia.

Paketin sisältö on tällä kertaa kotoisin pohjoisen tuulisilta tuntureilta ja rikkailta soilta. Ja Kotkasta. Ainoa Wineryn satumaisen herkullisen Valoa-lakkaviinin kyytipojaksi valitsimme rovaniemeläisen poroexpertti Pokan kuivattua poroa. Muuta ei sitten tarvitakaan. Paitsi kotkalaisia Poron pipanoita, koska mikäpä olisi enemmän kotimaista kuin salmiakki.

Lähiruokahommien lisäksi ajateltiin, että kiinnitettäisiin huomionne vielä toisellakin tavalla. Kahdelta edelliseltä vuodelta tuttu ”Erikoinen arvonta” odotti päätösjaksoa. Tuli siinä pohtiessa mieleen tuo meidän pääjohtajan pää, joka toimii tosi hyvin naamarina. Siitä se sitten lähti.

Ette varmasti arvanneet, että paketista löytyy naamari.

naamari

1

Helikopteri

2

Ylläriä

3

Arvontaa

3

Voittajaa

Bitwisen joululahjatrilogian lyhyt historiikki

Oli syksy 2019, kun Bitwisen merkkinointiosaston pöydälle lätkäistiin kilo Dammenbergin suklaata. Oli kuulemma suklaaöverit lähdössä rakkaille asiakkaillemme, mutta mötkäle kaipasi vielä ympärilleen kääreet.

Siinä sitten joku meni mutisemaan ääneen Jalia ja Suklaatehdasta, josta sai alkunsa ihan ensimmäinen "Voita erikoinen ilta pääjohtajan seurassa" -arvonta. (Se on toi naamarikaveri). Markkinointiosasto seurasi hämmästyneenä, kun arvontaan alkoi tipahdella osallistujia ihan urakalla. Rohkeaa porukkaa nämä meidän asiakkaat.

Sitten tuli korona. Erikoista iltaa varten bookattu helikopteri jäi maahan ja iltaa jouduttiin lykkäämään hamaan tulevaisuuteen. Ehti siinä tulla sitten seuraavakin joulu 2020, jolloin asiakkaita lahjottiin Heikkilän Juustolan Bitwiseä varten kustomoiduilla juustoilla. Ja tehtiin teemaan vahvasti liittyen Maitolaituri. "Pikku homma, ei paha".

Juustot olivat logistinen painajainen, sillä kylmäsäilytettävät tuotteet vietiin jokaiselle asiakkaalle kotiovelle. Kylmä hiki valuen ja kylmäketjun katkeamattomuutta suojellen bitwiserit kuljettivat herkkupakkaukset ympäri Suomea. Hyvää mieltä road tripeillä tuottivat paketista ilahtuneet ja pääosin etätöihin juuttuneet asiakkaamme. Te 💛

Juustopakkaukseen lisättiin hetken mielijohteesta arvontalappu numero kaksi, koska helikopteri oli ja on edelleen maksettuna.

Tänä vuonna vahingossa venynyt arvonta tulee päätökseen. Trilogian viimeinen osa. Ei enää arvontoja tämän jälkeen. Nyt on viimeinen mahdollisuus osallistua!

Bitwiserit toivottavat mitä herkullisinta joulua!

Voita erikoinen ilta pääjohtajan seurassa vol. 3!

Voi olla, että kohta istut helikopterissa...

Kukaan ei tiedä mitä ilta pitää sisällään, mutta voimme vakuuttaa, että mistään tavanomaisesta ei ole kyse.

Naputtele yhteystietosi tähän lomakkeeseen ja osallistu arvontaan – jos uskallat.