Omistettu koodareille

Bitwise on tamperelainen softatalo, jossa tehdään Pohjois-Universumin parasta koodia. Meillä työelämän tarkoituksena on tehdä arjesta ammatillisesti kiinnostavaa, mutta vastapainoksi myös sopivan leppoisaa. Eihän kukaan jaksa täyttä sirkusta viitenä päivänä viikossa.

Taloon mahtuu yli sata erilaista tyyppiä, mutta yhdistävänä tekijänä on kuitenkin aina se perusjuttu: koodi. Ja Äiti Aurinkoisen pulla. Koska Viinikankadun Pohjois-Universumiin kaivataan aina lisää koodiosaajia, ajateltiin, että annetaan mahdollisuus tutustua meihin kaikessa rauhassa. Ei työhakemuksia, ei pönötystä – lähde mukaan leffaan, moottoripyöräilemään, kalastamaan tai vaikkapa tähtiä tuijottelemaan.

Älä hätäile – tutustu meihin rauhassa. Ei tehdä tästä mitään numeroa.

16.8.2022 - klo 17.00

Kiitti kaloista

Street fishing, mitä ihmettä se nyt on? Lähde ottamaan selvää, sillä kalareissu Tampereen keskustassa odottaa. Tarjoamme ongen, täkyjä ja hyvää seuraa. Sillä ei juuri ole merkitystä, onko onkiminen tuttua entuudestaan, sillä tekemällä oppii ja joku meistä (toivottavasti) osaa antaa vinkkejä. Sitähän se työelämäkin on – tehdään yhdessä ja opitaan. Pyhäjärvestä ei välttämättä nouse Babelin kalaa, mutta isoimman kalan narrannut palkitaan.

Ilmoittautuminen päättynyt.

23.8.2022 - noin klo 16.00

Noin 42 kilometriä

Noin 42 kilometrin päästä ei ehkä löydy elämän tarkoitusta tahi Maailmanlopun ravintolaa, mutta hyvää sumppia joka tapauksessa. Yhteislähtö perisuomalaisiin maisemiin hyvässä seurassa (sallinette mainostuksen) lähtee Tampereen keskustan lähettyviltä. Moottoripyöräreissun kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Kevyen sateen sattuessa ota oma pyyhe. Oma moottoripyörä on myös tarpeellinen.

Il­moit­tau­tu­mi­nen päät­ty­nyt.

Meille töihin?

Meillä Bitwisella ainutlaatuiset yksilöt muodostavat yhdessä osaajien yhteisön. Emme viihdy mukavuusalueilla, vaan puskemme eteenpäin alamme pioneereina. Ovemme ovat aina avoinna uusille kyvyille, jotka jakavat intohimomme koodiin. Meillä olet omiesi joukossa.

Katso avoimet työpaikat
6.9.2022 - klo 17:00

Don’t panic, ota popcornia

Pop-kauhua! Liity meidän vannoutuneiden leffanörttien joukkoon Finnkinoon, ota hyvä asento ja nappaa popparit kouraan. Luvassa on valkokankaan täydeltä pop-kauhuksikin tituleerattua scifi-kauhua rapakon takaa. Ties mistä galaksista NOPE-leffan trendipöhinältä kalskahtava genre on tempaistu, mutta väliäkös tuolla.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Pohjois-Universumin huonoin runokilpailu

Jos et pääse mukaan tapahtumiin, voit aina osallistua Pohjois-Universumin huonoimpaan runokilpailuun. Tavoitteenamme on löytää se kaikkein paras huonoin runo, jota kuunnellessa ei enää edes itketä.

Tähän runosuonesi sykkivä näytä, tekstikenttään viimeistään 21.9.2022 huono runosi täytä. Huonoimmat runot palkitaan ja julkaistaan bitwise.fi:ssä.

Kilpailu on päättynyt.

28.9.2022 - klo 19.00

Elämä, maailmankaikkeus ja tähtitorni

Tähtien tuijottelua porukalla! Tämä saattaa olla introvertin unelmatapahtuma, sillä ideana on olla hiljaa ja kuunnella, kun Tampereen Ursan luennoitsija avaa avaruuden ihmeitä Tampereen tähtitornissa. Ei piirileikkejä, ei maailman kolmanneksi karmeinta runoutta… vaan elämä, maailmankaikkeus ja tähtitorni. Sekä monta bitwiseria. Ja sinä. Kuumottavaa? Älä hätäile, me ollaan varsin mukavaa sakkia.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tarkemmat ohjeet saat sähköpostitse lähempänä tapahtumaa.