TIEDOTE 5.5.2023

Bitwisen ja Tampereen Teekkareiden edustajat käsittelivät häirintätapausta

Bitwise on ollut viime päivinä mediassa esillä vappupäivänä 1.5. Tampereen Teekkareiden vappujuhlassa tapahtuneen asiattoman käytöksen ja häirinnän vuoksi.

Yrityksen toimitusjohtaja Tomi Mikkonen käyttäytyi tapahtumassa yrityksen arvojen ja toimintaohjeiden vastaisesti. Asian käsittely aloitettiin yrityksessä heti tapahtuman jälkeen.

Bitwisen hallituksen puheenjohtaja Heikki Mäenpää on pahoillaan tapahtuneesta ja kiittelee teekkareita asian ripeästä hoitamisesta paikan päällä.

– Asiattomaan käytökseen puututtiin heti paikan päällä, minkä seurauksena Mikkonen poistui pyydettäessä alueelta. Tampereen Teekkarit ry ilmoitti 3.5., että se lopettaa yhteistyön Bitwisen kanssa, ja ymmärrän hyvin tämän päätöksen heidän puoleltaan, Mäenpää kertoo.

Bitwisen ja Tampereen Teekkareiden edustajat tapasivat perjantaina 5.5. He käsittelivät tapaamisessa vappupäivän tapahtumia ja yhteistyön loppumista.

Bitwisen hallituksen puheenjohtaja Heikki Mäenpää kertoo, että yrityksen hallitus on käsitellyt asiaa kokouksessaan 4.5.

– Tomi Mikkonen on pyytänyt julkisesti anteeksi asiatonta käytöstään, ja hän sitoutuu noudattamaan Bitwisen Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa: epäasiallista käytöstä, kielenkäyttöä tai häirintää ei hyväksytä Bitwisella missään tilanteessa. Hallitus on antanut Tomi Mikkoselle hänen asiattomasta käytöksestään kirjallisen varoituksen. Hän nauttii hallituksen luottamusta ja jatkaa toimitusjohtajana.

Heikki Mäenpää
Hallituksen puheenjohtaja
Bitwise Oy