Teekkarikaste, tuo tamperelaisen TeekkariWapun loppuhuipennus, houkuttelee Koskipuistoon tuhansia valkolakkeja sekä vähemmän valkoisia lakkeja. Päivän aikana koskeen kastetaan lähes 900 fuksia! Wappu 2019 oli jo viides kerta, kun Bitwisen skumppamiehistö laittoi kaataen kuohuvaa tuoreiden teekkareiden laseihin Tammerkosken äärellä. Kippis!

 

Ensimmäisenä wappurekkavuonna oli vähällä, ettei tätä hienoa perinnettä olisi syntynyt lainkaan. Jännityksen hetkiä koettiin mm. lupa-asioiden kanssa. Mutta niin vain sinnikkäät wappurekkapioneerit saivat rekan maaliin eli keskelle Koskipuistoa, ja juhlat jatkuvat jo viidettä vuotta.

Wappurekkaa edeltää kuukausien suunnittelu, skumpan hankkiminen, lupahakemusten raapustaminen, markkinointitoimenpiteet, juomalippujen jako maailmalle sekä skumppamiehistön värväys. Sirkuksen järkevyys kyseenalaistetaan joka vuosi viimeistään siinä vaiheessa, kun tilattuja skumppalaseja tulee 200 eikä 2000. Mutta lopputulos wapun jälkeen on aina sama: kannattiko ryhtyä? Kannatti.

Hulluimmat ideat kannattaa aina toteuttaa.

Skumppamiehistö 2019 valmiina töihin!

Sade hellii meitä joka vuosi, mutta traditio sekin.

Wappurekan ohjelmaan kuuluu perinteisesti myös wappuhiukset, jonka merkeissä rohkeimmat heittäytyjät saavat tukkansa/partansa täysin uuteen kuosiin. Tänä vuonna kampaajan tuolista poistuttiin mm. glittervärjätyllä parralla ja erilaisilla kaljuvariaatioilla. Yhdessä takaraivossa taisi olla muotoiltuna Stig Doggin viikset ja plehat.

Iso kiitos Rastan Riinalle ainutlaatuisista frisyyreistä, jotka vaativat luovaa mieltä. Muutamia todistekuvia löytyy jo Bitwisen Facebook-sivulta.

Kippis Uranaisten opiskelijaseura!

Kiitos kaikille vierailijoille, hauskaa oli! Wappu 2019 on täten taputeltu.