Hiihtolomaviikon kunniaksi esittelyssä Bitwisen työsuhde-etu, joka kannustaa lomalle: Levin mökki. Puhumme mökistä, vaikka oikeastaan kyseessä on kaksikerroksinen viiden makuuhuoneen huvila, jota myös KoodaiLeviksi kutsutaan.

KoodaiLevi on bitwisereiden vapaassa käytössä ympäri vuoden. Lomaoikeuttaan nauttivalla on mahdollisuus varata mökkiä maksutta käyttöönsä, ja lähteä vaikka koko perheen tai kaveriporukan kesken pöllyttämään rinteitä. Mökki sijaitsee Rakassa, lyhyen kävelymatkan päässä Levin koillisrinteeltä.

Varauskalenteri paljastaa, että joku sinne sääskien syötäväksi kesäisinkin halajaa. Vähemmän ötökkäistä on syksyllä ruskan aikaan. Ja tokihan mökkiä voi käyttää myös etätyöpaikkana, jos kaipaa hetkellistä maiseman vaihdosta Mansen leveysasteilta.

KoodaiLevi on ollut bitwisereiden ahkerassa käytössä vuodesta 2016. Majoitustilojen lisäksi pakettiin kuuluu kausikortteja rinteeseen. Mökkiläisillä on mahdollisuus varata käyttöönsä myös uudenkarheat moottorikelkat, joiden suosiollisella avustuksella talviloma kulkee kuin siivillä. (Kesäisin edellä mainituista ei ole liiemmin hyötyä, ja lomalaisen täytyy keksiä muuta tekemistä.)

Talvikauden lomatunnelmia KoodaiLeviltä:

Yhtään liikoja kehumatta, tämä on A-luokan juttu. Konkreettinen työsuhde-etu, joka kannustaa lomalle.

Bitwiserin viisi turrevinkkiä Leville:

  1. Rinteeseen säällä kuin säällä
  2. Kelkkasafari, järjestä oma tai lähde vieraan matkaan
  3. Kahville, pannukakulle ja poroja rapsuttamaan Sammun-Tuvalle (autolla, suksilla tahi kelkoilla)
  4. SnowVillage  -lumilinna Lainiossa on tunnin ajomatkan arvoinen
  5. Levin kylpylä, jos ykköskohdan toteuttaminen on täysin mahdotonta