AsiakkailleAsiakkaille

Kesän 2018 Bootcamp on täynnä. Ensi vuonna voi olla sinun mahdollisuutesi.

Bootcamp –kesätyöohjelma opiskelijoille

Bitwise Oy on softayritys jossa tehdään töitä tosissaan, humoristisessa ilmapiirissä. Taitojasi pääset hiomaan asiakkaille räätälöidyissä softaprojekteissa jotka voivat liittyä työkoneisiin, videojärjestelmiin, satama-automaatioon, hitsausrobotiikkaan, latausjärjestelmiin, älykiekkoon... Modernit teknologiat, projektikierto ja uuden oppiminen pitävät yllä mielenkiintoasi ja kasvattavat osaamistasi. Jokainen työntekijä on meille tärkeä!


Bootcampin kautta Bitwiseriksi

Bootcamp on ohjelmistoalan opiskelijoille tarkoitettu työskentelyjakso, jonka aikana pääset osallistumaan oikeisiin asiakasprojekteihin koodigurujemme rinnalla. Samalla kartutat osaamistasi bootcampiläisille suunnatuissa koulutuksissa ja hiot tiimityöskentelytaitojasi kesävitkutinprojektissa. Bitwisereihin pääset tutustumaan myös viihteellisten elämysten parissa.

Ajankohta

Voit aloittaa työskentelysi Bitwisellä jo keväällä, opiskelusi ohessa. Bitwisen Bootcamp alkaa kesäkuun alussa ja kestää elokuun loppuun saakka, jonka jälkeen toivomme että mahdollisimman moni bootcampiläinen jatkaisi työskentelyään yrityksessämme.

Haku on käynnissä!

Kesän 2018 Bootcampille valitsemme 10 ohjelmistoalan opiskelijaa.

Lähetä CV, opintorekisteriote ja hakemus: rekry@bitwise.fi viitteellä: Bootcamp2018.

Lisätietoja saat HR-tädiltä Katja Nieminen puh. 040 557 3366, katja.nieminen(at)bitwise.fi


Bootcamplaisten kokemuksia

Bitwise osallistui Vastuullisin Kesäduuni 2015 -kilpailuun Bootcamp-konseptilla ja sai hopeaa PK-yritysten sarjassa sekä erikoismaininnan innovatiivisimmasta kesätyökäytännöstä.