TyönhakijoilleTyönhakijoille


Mahdotonta? My ass!

Ylivoimaisimpiin onnistumisiin vaaditaan rohkeutta poiketa tutusta ja totutusta, sillä itsestäänselvyydet menestyvät harvoin. Me teemme kyllä samoja asioita kuin kilpailijamme, mutta teemme ne aivan omalla tavallamme.


Ohjelmistokehitys

24/7. Siinä yksinkertaistetusti se, mitä saat, kun ulkoistat ohjelmistoprojektisi meille. Lupaamme rakentaa sinulle moitteettomasti ja ilman käyttökatkoja toimivan ratkaisun - vieläpä sellaisen, joka vastaa täydellisesti tarpeeseesi. Mitä vaativampaan ympäristöön järjestelmän tarvitset, sitä houkuttelevampana me haasteen näemme. Mikäli briiffiisi sisältyy sellaisia määreitä kuin kustannusten optimointi, järjestelmän turvallisuus, pitkälle viety räätälöinti tai innovatiivinen ongelmanratkaisu, voimme vakuuttaa ymmärtäneemme yskän.

Tuotteistaminen

Haetko bisneksellesi kasvua korkean volyymin kautta, perustuuko tuotantosi sarjoihin ja monistamiseen? Ohjelmistojen ammattimainen tuotteistus, testaus ja dokumentointi ovat meille arkipäivää. Tiedämme lisäksi, että volyymiin pohjaavissa liiketoimintamalleissa myös nopeiden toimitusaikojen merkitys ja oikea-aikainen markkinoille saattaminen korostuvat. Me emme ole mustasukkaisia osaamisestamme, vaan kirjaamme kaikki tekemisemme sinulle ylös selkeästi ymmärrettävään ja sovellettavaan muotoon myöhempää käyttöä varten.

Ylläpitopalvelut

Ohjelmistoprojekteissa on harvoin selkeää päätepistettä. Eikä siinä olisi järkeäkään, sillä nopeasti kehittyvässä maailmassa parhaita työkaluja ovat ne, jotka päivittyvät ajan vaatimusten mukaan. Sen sijaan että rakentaisimme one-timereita, sovellamme tekemisessämme elinkaariajattelua. Kun perusta on tehty hyvin, on tuotetta myöhemmin helppoa ja kustannustehokasta jatkokehittää. Me otammekin mielellämme vastuun järjestelmäsi ylläpidosta ja tulevaisuuden tarpeisiin mukauttamisesta myös ensimmäisen vaiheen lopputoimituksen jälkeen.

Konsultointipalvelut

On parempi katsoa kuin katua. Asiantuntemuksemme on käytettävissäsi silloinkin, kun projektisi varsinaisesta toteutuksesta vastaa oma henkilöstösi tai kolmas osapuoli. Me hyppäämme luontevasti kelkkaan olipa projektisi vasta suunnitteilla, jo toteutuksessa tai valmis lopputuloksen arviointiin. Konsultointipalvelumme kattavat mm. esiselvitykset, evaluoinnit, määrittelyt, arkkitehtuurisuunnittelun, auditoinnit, vianetsinnän ja suorituskyvyn optimoinnin.

Koulutus ja mentorointi

Projekti on onnistunut vasta, kun sen tulokset on otettu oikeassa elämässä aktiivikäyttöön. Mentoroinnilla varmistetaan muutosprosessisi avainhenkilöiden sitouttaminen sekä uusien teknologioiden ja toimintatapojen jalkautuminen sitä kautta organisaatioosi. Halutessasi saat myös koulutusta uusien menetelmien ja teknologioiden käytännön hyödyntämiseen. Olipa tiedontarpeesi mikä tahansa, hanki tietoa tarpeeksi. Näin varmistat, että organisaatiosi muutosprosessi sujuu riskittömästi ja kustannustietoisesti. Mentoroinnit ja koulutukset räätälöimme sisällöltään aina sellaisiksi, että ne palvelevat parhaiten juuri sinun ja organisaatiosi uniikkeja tarpeita ja oppimiselle asetettuja tavoitteita.